Şans oyunlarının ünlü sitesi bilyoner. com'un "En beğendiğiniz futbolcu" anketinden ilginç sonuçlar çıktı. F.Bahçeli taraftarlar G.Saraylı Melo'yu, Cimbomlular F.Bahçeli Stoch'u, Trabzonlular Beşiktaşlı Egemen'i, Beşiktaşlılar ise F.Bahçeli Alex'i beğendi. Ankete katılanlar hep farklı isimleri işaretlerken tüm taraftarların üzerinde birleştikleri tek oyuncu Burak Yılmaz oldu. Ligde 20 maçta 25 gol atarak herkesin gönlünde taht kuran Burak Yılmaz'ın hakkını her takımın taraftarı teslim etti. Taraftarlar Burak Yılmaz'ı kendi takımlarında görmek istediklerini de ayrıca belirttiler.
YERLİDE 1 NUMARA
Beğenilen diğer futbolcular Elmander, Selçuk İnan ve Quaresma'ydı. Herkesin gözdesi Burak geçen ay en çok habere konu olan yerli futbolcu unvanını da aldı. Medya Takip Ajansı'ın verilerine göre ocak ayında en çok konuşulan ve habere konu olan takım F.Bahçe, oyuncu Alex, teknik direktör Fatih Terimoldu.
Yerli oyuncular içinde en çok haberi ise Burak Yılmaz'ın (951 haber) çıktı. Şenol Güneş de en çok habere konu olan 4. teknik adam olarak kayıtlara geçti.

AVRUPA'DA İLK 5'TE
Spor Toto Süper Lig'in Gol Krallığı yarışında en yakın rakibi Herve Tum'a (G.Birliği) 15 gol fark atan Burak Yılmaz, Altın Ayakkabı sıralamasında da ilk 5'te. Burak sadece Narva'lı Cekulajevs'e geçilmesine rağmen liglerin zorluğu hesabıyla 5. sırada bulunuyor.