Spor Toto Süper Lig'de art arda Galatasaray ve Osmanlıspor'a yenilen Trabzonspor'da büyük hayal kırıklığı yaşanıyor. Özellikle Osmanlıspor deplasmanında alınan 3-1'lik mağlubiyete başkan İbrahim Hacıosmanoğlu'nun ve yöneticilerin oldukça sinirlendiği, hatta Hacıosmanoğlu'nun maçın hemen ardından sportif direktör Süleyman Hurma'yı arayarak farklı yenilginin gerekçelerini sorduğu öğrenildi. 

Gerekeni yapın 
Bordo-mavili yönetimin Hurma ve Şota ile Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir araya gelerek, durum değerlendirmesi yapacağı öğrenildi. Mağlubiyetin yanı sıra futbolcuların isteksiz tavırlarının da yönetimi rahatsız ettiği ve Hurma'dan bunun gerekçeleri hakkında bir rapor isteneceği belirtildi. Başkan Hacıosmanoğlu'nun ayrıca Hurma'ya, "Takımda başarı için gereken neyse yapın. Alınacak her kararın arkasında duracağız" diyerek destek verdiği öğrenildi. Hacıosmanoğlu önce Şota ile yüz yüze bir görüşme yapacak. Sonra Süleyman Hurma ile masaya oturacak. Ardından üçlü yeni bir zirve ile bir araya gelecek. 

Kurmaylara 5 soru 
Bu ayrı ayrı buluşma ve toplu görüşmede Hacıosmanoğlu, Şota'ya ve Hurma'ya şu soruları soracak. Takım niye kötü? Sorun yaratan futbolcu var mı? Aksayan yönümüz ne? Yönetimden beklediğiniz de karşılığını alamadığınız bir talebiniz var mı? Neyiniz eksik? 

ŞOTA'YA: Elinde alternatifli bir kadro bulunuyor, daha yaratıcı olman için ne kadar zamana ihtiyacın varsa o zamanı sana veririz. Rahat ol, strese girme. 

HURMA'YA: Futbolun patronu sensin, radikal kararları tespit et bize uygulamak düşer. Hiç kimseden çekinme. Gereken neyse yap 
ve işleri düzelt.