Karaman, “Sapara ile Henrique’yi kiralık verin, kimi isterseniz alın” teklifini yaptı. Trabzon’un gözü de Serdar, Orhan, Muhammet ve Cenk Tosun’da.

TRABZON’A GELDİ

Gaziantepspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman’ın Sapara aşkı bitmiyor. Geçtiğimiz sezon Gaziantepspor’da kiralık forma giyen ve sezon başında Kırmızı-Siyahlıların ısrarla renklerine bağlamak istediği Sapara’yı, tecrübeli teknik adam Hikmet Karaman dün Bordo-Mavililer’den bir kez daha istedi. Arsinspor ile olan kupa maçı için Trabzon’a gelen Gaziantepspor’da Teknik Direktör Karaman dün Trabzonspor’da etkin rolde olan bir yöneticiyi arayıp Sapara pazarlığı yaptı.



HENRİQUE KİRALIK

Karaman, Bordo-Mavili yönetici ile yaptığı görüşmede Sapara’yı bonservisi ile birlikte isterken, Brezilyalı golcü Henrique’yi de kiralık olarak almak istediklerini söyledi. Karaman bu iki oyuncuya karşılık, Teknik Direktör Şenol Güneş’in istediği oyuncuyu bonservisi ile birlikte Trabzonspor’a verebileceklerini söyledi. Dün yaşanan bu sıcak gelişmenin ardından ise Trabzonspor’un daha önce istediği Serdar Kurtuluş, Orhan Gülle, Cenk Tosun ve Muhammet’ten en az ikisini takas ile almayı planlıyor.