61SAAT SPOR SERVİSİ :  Spor Toto Süper Lig 13. haftanın kapanış maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi.
Avni Aker Stadı'nda oynanan, hakem Mustafa Kamil Abitoğlu'nun düdük çaldığı ve müthiş bir heyecana sahne olan Karadeniz derbisi 3-2 Trabzonspor'un galibiyetiyle sonuçlandı.
Maçın ardından konuşan Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “İlk 45 dakika içeri 3-1 girmemiz gereken bir maç. 2. Yarı çok rahat çıkıp 3 puan ile kapatacağımız bir maç olarak değerlendiriyorum. Basit goller yedik. Devamlı geriden geldik. Devamlı geride gelmek dezavantaj. Ligin az gol atan takımlarından biriyiz. Yine mi kaybedeceğimiz psikolojisi içine sokuyor takımı. Çalışarak kendimizi geliştirerek bugün ligin iddialı takımlarından biri olacağımızı gösterdik. Antrenman istiyorum. Antrenman yapacak zamana ihtiyaç var. Bugünleri iyi değerlendirip özellikle defans anlamında yaptığımız basit hataları en aza indirgeyeceğiz” dedi.
Ç. Rizespor koşu rekorunu kırması ise, “Mehmet hocanın fiziksel olarak çok iyi bir takım bıraktığını gösteriyor. Fakat bu kadar koşuyorsun bunu değerlendirmek lazım. Çok basit goller yedik. Bir o kadar derecede Mustafa hocanın transfer ettiği Eren var. Kaleci ile defans arasına orta yapıyor. Bunların gol vuruşu olması lazım. Çok basit hatalarımız var. Ama bunları düzeltecek kapasitemiz var” dedi.