61SAAT SPOR SERVİSİ

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, yeni transferlerini tanıttı.

Trabzonspor sonrası Kayserispor’a transfer olan Abdulkadir Parmak ilk açıklamasında 6 ay boyunca takımda olacağını ve elinden gelenin en iyisini yapmak için sahaya çıkacağını belirtti.

Abdulkadir Parmak: "Kayserispor'da hedeflerim içim çalışacağım"

Kayserispor'un yeni transferi Abdulkadir Parmak da, Kayserispor’da hedefleri için çalışacağını söyleyerek, "Bu transferde en önemli şey Berna Başkan ve Hikmet hocanın beni iyi bir şekilde ikna etmesi ve istemesiydi. Hedefleri benim hedeflerimle aynı ölçüdeydi. O yüzden Kayserispor’u seçtim. 4-5 kulüp daha vardı ama hedeflerimde en önemli olan kulüp Kayseri’ydi. Beni çok isteyen başkanıma teşekkür ediyorum, hocama da teşekkür ediyorum. Mutluyum, inşallah bana inananları mahcup etmeyeceğim. Elimden gelen her şeyin en iyisini yapacağım. İyi bir yol kat edeceğimi düşünüyorum. Başakşehir maçı bizim için çok önemli. Üst taraflara oynamak istiyorsak bu tür maçları kazanmamız gerekiyor. Takım da bunun bilincinde zaten. Forma şansı gelirse elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım" dedi.

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman ‘’Abdulkadir Parmak hazır’’

Abdulkadir Parmak’ın takıma hazır bir şekilde geldiğini belirten Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman açıklamasında’’Abdulkadir Parmak hem antrenman olarak hem de zihinsel olarak maça hazır’’ ifadelerine yer verdi.