61SAAT SPOR SERVİSİ

Aspor'da yorumculuk görevini yürüten gazeteci Yazar Hıncal Uluç gündemi belirleyen açıklamalar yaptı. Trabzonspor'un Beşiktaş maçında katledildiğini açıklayan Uluç bu hakemlerle maç oynamanın cinayet olduğunu ifade etti.

Trabzonspor Beşiktaşi mücadelesindeki hakem rezaleti ile ilgili konuşan Uluç "Beşiktaş lehine kararlar doğru tık diye verdi. Trabzon lehine yok.  Beşiktaş’ın maçı 11 kişi bitirmesi doğru muydu  Bitirebilir miydi? Bunu kim konuşuyor bana diyin ki şu gazetelere bakın bana diyin ki  yazmış manşet atmış konuşuyor. Trabzon’un yerel basını kendi kendine gelin güvey oluyor da İstanbul’da Trabzon sayfası yok. Trabzon başlığı yok. Tersi olsaydı 2 kırmzı kartı görecek adam Trabzon’da olsaydı penaltı verilmeyen Beşiktaş olsaydı görürdük ertesi gün nasıl siyah beyaz çıkıyordu gazetelerimizin hepsi. 

Hata yapılmaz diye bir şey yok. Yaptığı hataya bak. 60 hata Trabzon aleyhine 1 hata Beşiktaş aleyhine oturalım beraber seyredelim. Senin meydan Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş’a abone. Çünkü tirajları ve reytingleri oraya bağlı. Bu program burada sustu mu anadolunun hakkını savunan bir yer kalmaz. Bir söylecekken on söylüyorum geri kalan dokuz susuyor. Bu kadar aleni büyük takım taraftarlığı yapan hakemle maç oynamak cinayet."