61SAAT SPOR SERVİSİ - Spor yorumcularından Hıncal Uluç, Aziz Yıldırım son yaptığı açıklamaları yerden yere vurdu, TFF yönetimini ve savcıları göreve davet etti.

Aziz Yıldırım'ın resmen göz göre göre suç işlediğini itiraf ettiğini belirten Uluç şunları söyledi; "Aziz Yıldırım'ın açıklamasında bir önemli yön var. Bugün baktım gazetelerimizin hiçbirinin umrunda değil. Yıldırım şu anda cezalı durumda ve diyor ki; canlı yayında önünde bütün tvlerin mikrofonları varken, yayıncı kuruluşun basın toplantısında değil, oraya girme hakkı yok çünkü..
Stadyumun dışında diyor. Hiçbir medyanın biz duymadık demesinin imkanı yok!Öyle bir ortamda, aynen cümlesi şu; "ben devre arasında soyunma odasına girdim ve Egemen'e ne oldu" dedim.
Cezalı bir adamın hemde soyunma odasına nasıl girebildiğini TFF bana bir açıklasın...
Cezalı olmasa dahi akreditasyon kartında soyunma odasına girmek için özel bir izni olmayan herhangi birisi, isterse memleketin padişahı olsun giremez!
Aziz Yıldırım üstelik cezalıyken, maçın devre arasında soyunma odasına girebiliyor.
Burası dingonun ahırı mı?
Bunun üzerinde duran tek kişi yok!
Orada bir sürü gazeteci bir sürü sorular soruyor Aziz Yıldırım'a kimse, demiyorki, "Yav soyunma odasına sen nasıl girdin başkan sen cezalısın üstelik?"
Akreditasyonun da yok! Cezalıya akreditasyon verilmez.
 Kendi suç işlediğini itiraf ederken herkes konuşmalarında suç atıyor. Ötesi, konuşmanın içeriği sporda şiddet yasasına aykırı. Savcıları harekete yapacak bir konuşma yapıyor. Yani bu ülkede fanatizmin holiganizmin nereye vardığını biliyoruz. Resmen Fenerbahçe'nin fanatiklerini holiganlarını eyleme davet eden konuşmalar yaptı. Suç! Şu anda Türkiye soğuk kanlı olması gereken günler yaşıyor. Gerek sportif gerek siyasal. Böyle bir ortamda kitleleri harekete geçireceğini ifade etmesi adeta harekete geçin demesi inanılır gibi değil..