Sabah Gazetesi Yazarı Uluç Hacıosmanoğlu'na "; Yavuz Sultan Selim Ağlıyor" romanını okumasını tavsiye etti.

Hıncal Uluç "Haftanın Değerlendirmesi" adl Sabah Gazetesindeki köşesinde, Trabzonspor-Rizespor karşılaşmasında taraftarın tepkisi üzerine ağlayan ve sahayı terk eden Volkan Şen olayını gündeme getirdi.

İşte Hıncal Uluç'un Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na tavsiyesi ve Volkan Şen olayı ile ilgili değerlendirmesi

Volkan Şen, Trabzonspor-Çaykur Rizespor maçı sırasında taraftarlardan aldığı tepki sonrası gözyaşlarına boğuldu ve sahayı terk etti. Biraz da futbolun duygusal yanını konuşalım. Profesyonelliğe ters düşen bir hareket miydi?

"Delikanlı adam ağlar mı!" diyen kahraman Trabzonspor Başkanı var ya; ona bir kitap tavsiye edeceğim. Feridun Fazıl Tülbentçi'nin yazdığı bir roman. Başlığı; Yavuz Sultan Selim Ağlıyor. Yavuz Sultan Selim, İstanbul'un üçüncü köprüsüne adını veren en büyük Türk kahramanlarından bir tanesi... O kitap Yavuz Sultan Selim'in nerede, niçin ağladığını anlatıyor. 

Hayatta ilk okuduğum romanlardan biridir. Trabzonspor Başkanı da okusun ve anlasın ki çok büyükler, çok kahramanlar da ağlar.