Futbol yazarlarından Hıncal Uluç, Trabzonspor - Galatasary maçında ki seyircisiz oynama cezasını ve Trabzonspor'un ilk dakikalarında kaçırdığı, bordo mavililerin o golleri atsa skorun farklı olabileceği yorumunu getirdi.

İşte Uluç'un o sözleri,

TRABZON SESLERİ GELİYOR YAYINDA YOK

"Ondan sonra seyircisiz oynama cezası. Seyircisiz oynama cezası futbolu katlediyor. Trabzon maçı seyircili oynasa böyle mi olurdu? Lig TV'de boş tribün gösteriyor durmadan, reklam koyması kolay olur diye. Trabzon seslerini duyuyorum ama görüntü bir saniye yok. Bu kadar kötü, bu kadar ucuz bir yayıncılık olur mu ya? Umurlarında değil, boş tribün olunca istediğine yazı bindiriyor çünkü. Oturup gelecek sene bu lig maçlarının doğru oynanması ve doğru yayınlanması için önlemler alınmalı. Bu Federasyon mu alacak? Ben de söylüyorum işte."

TRABZON ATSA FARKLI OLURDU
"Galatasaray açısından Şampiyonlar Ligi'ne direk gitmek, Trabzon açısından da Avrupa'ya gitmek için önemli bir maçtı. Galatasaray daha derli toplu oynadı genelde. Ama Trabzon özellikle maçın ilk bölümlerinde akıl almaz goller kaçırdı. Maçın 4-1 olduğuna bakmamak lazım. O dört golün ikisi frikikten geldi ve Trabzon maçın başında 1-0, 2-0 öne geçebilirdi. Ondan sonra Galatasaray ne olurdu bilemiyorum. Bu maçı değerlendirirken maçın başında Trabzon'un kaçırdığı golleri ihmal etmek, yazıyı 4-1'in üzerine kurmak çok yanlış. Ama Türk medyası bu! Tabelaya bakıp yazdıkları için..."