61SAAT SPOR SERVİSİ

Karadeniz ekibinde gençlere yatırım sürüyor... Fıratcan Üzüm, Yusuf Sarı, Atakan Gündüz ve Salih Kavrazlı gibi gençleri renklerine bağlayan Trabzonspor, Halil İbrahim Dervişoğlu için çalışmalarını sıklaştırdı. Hollanda 2. Ligi’nde Sparta Rotterdam’da geçen sezon 47 maça çıkan ve 15 gol, 12 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine çeken 19 yaşındaki oyuncu için geçtiğimiz günlerde düğmeye basılmıştı. U21 Takımı’nda da forma giyen genç oyuncu için maliyet araştırması yapan Bordo- Mavili ekibin ilk teklifi reddedilmişti, bu gelişmelerin ardından Bordo Mavililer yeniden Sparta Rotterdam'a teklif yaptı.

Teklifini arttıran Trabzonspor Kulübü Cuma günü Hollanda'ya gidip işi bitirmek için son kozlarını oynayacak.

HOLLANDALI TARAFTARLAR KIZGIN

Bu arada, Trabzonspor Kulübü'nün transfer etmek istediği Halil Dervişoğlu ile ilgili Sparta Rotterdam'lı taraftarlar adeta kazan kaldırdı. 

Halil bedava denilecek fiyatlara Trabzonspor'a gitmek istemediklerinin altını çizen taraftarlar anket çalışmaları başlatarak oyuncu için değer belirlemeye başladı. Konuyla ilgili 61saat'e konuşan Trabzonspor Kulübü Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan "Sağ olsun kendisi de ailesi de Trabzonsporlu. Halil'i takımımızda görmek istiyoruz. Trabzonspor'un çıkarları dahilinde, şartlar uygun hale geldiğinde oyuncuyu kulübümüze kazandırmak istiyoruz. Şartlar uymadığı takdirde ise olmaz. Trabzonspor Kulübü olarak, Halil Dervişoğlu için Sparta Rotterdam'a yaptığımız teklifi artırdık. Artık onlardan cevap bekliyoruz. Ayrıca başka isimlerle de görüşmelerimiz sürüyor. Trabzonspor seneye daha da güçlü bir kadroyla sahada olacak. Taraftar sabırlı olsun. Önemli transferler yapacağız" ifadelerini kullandı.

SPORTİF DİREKTÖRLERİ KONUŞTU

Şu an Sparta'nın talep ettiği fiyat ile Trabzonspor'un teklifi arasında büyük fark var diyen teknik direktör Henk van Stee, "Spartalı her oyuncu, kulübümüzün çıkarları karşılandığı taktirde satılabilir" açıklaması yaptı.