61SAAT SPOR SERVİSİ

Trabzonspor'un devre arasında kadrosuna katmak istediği Erkan Zengin hakkında Eskişehirspor Başkanı Hoşçan A Spor'a konuştu.

Hoşçcan, "Trabzonspor'un teklifi daha sıcak" diyerek şu açıklamalara yer verdi;

Eskişehirspor Başkanı Hoşçan, "Fenerbahçe ile Erkan Zengin görüştü. Beni de aradılar. Biz oyuncu ile ilgili ödemesini yaptık. Teklif sunarsınız devam ederiz. Biz ona teklifte bulunduk. Siz onunla görüşme yapmış olabilirsiniz ama bunu değerlendirmemiz lazım. Teklifi resmi olarak yapmanız gerekir. Erkan Zengin gidecekse para kazandırarak gidecek. Trabzonspor ise kendileri bize resmi bir teklif bulundular. Bu değerlendirmeleri yapacğaız. Bu değerlendirmeleri Pazartesi'nden itibaren oyuncunun ve kulübün menfaatleri doğrultusunda karar vereceğiz. Bize sıcak gelen taraf Trabzonspor olarak görüyoruz. Ben net bir başkanım. Farklı yorumlar yapmak camiaları karşı karşıya getirmek rahatsız edici durumdur."

En yüksek teklifi verene gitmediği takdirde Erkan Zengin'in akıbeti sorulduğunda Hoşçan ise, "Profesyonel bir oyuncudur. Bunun değerlendirmesini yapar. Kulübe para kazandırarak gider. Önümüzdeki hafta netleşecek" dedi.