61SAAT HABER SERVİSİ - HASAN TÜNCEL -  Trabzonspor Sportif Direktörü Süleyman Hurma, Bursa maçı öncesinde idmanda basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bura maçıyla ilgili konuşan Hurma, Süper Lige iyi başlamanın takım morali açısından önemli olduğunu kaydederek, "Lige iyi başlamak takımın morali açısından önemli. Moraller yükselecek" dedi.  İyi yolda olduklarını ifade eden Hurma, "İyi yoldayız. Kendi sercimizin önünde zor kaybederiz. Her şeyi Trabzonspor'un menfaati için yapıyoruz" dedi. 

Trabzonspor'un Uğur için Osmanlıspor ile anlaşması, ancak sonrasında Uğur'un yaptığı 'Ben hiç bir kulüple anlaşmadım" açıklamaları sorulan Hurma, "Uğur kendi durumunu belirtti. Oyuncumuza başka tekliflerde geliyor. Bir takımla anlaşır veya anlaşma... İlla anlaşacaksın diye bir şey demedik" diye konuştu.

Transferde ilgilendikleri bir çok oyuncu bulunduğunu ifade eden Hurma, Papy tranfseri ile ilgili ise "Bir çok oyuncu ile görüşmelerimiz sürüyor. İhtiyacımız olan mevkilere girişimlerimiz var. Papy için uygun şartlar oluşması durumunda  ve ayrıca gelip gelmek istemeleri bu transferde belirleyici olacak" dedi.
Trabzonspor'un Sevilla'dan daha iyi bir potansiyele sahip takım olduğunu kaydeden Hurma, "Ciddi paralar ödüyoruz ama organizasyondan dolayı karşılığını alamıyoruz" dedi.
Hurma, Ozan Tufan ile ilgili sorulara ise "Olmamış bir şeyle ilgili konuşmak istemiyorum" dedi.