61SAAT SPOR SERVİSİ - Hasan Tüncel

Kadrosuna kattığı genç transferlerle adından sıkça söz ettiren Bordo Mavililer de araştırmalar devam ediyor. 

Dünyanın çeşitli ülkelerini tarayan Bordo Mavililerin Almanya’nın dev kulübü Borussia Dortmund ikinci takımında forma giyen Hüseyin Bulut’u istediği iddia edildi. 10 numara pozisyonu ve kanat forvet olarak oynayabilen Hüseyin Bulut ve menajeri Özgür Dobruca transferle ilgili 61saat’e açıklamalarda bulundu.

ABDÜLKADİR İLE AYNI TAKIMDA OLMAK BENİ SEVİNDİRİR

Trabzonspor iddialarıyla ilgili konuşan Hüseyin Bulut “Henüz karar vermedim, ama gelen teklifleri değerlendireceğim. Benim için en uygun kararı vereceğiz. Trabzondan teklif gelirse ciddi düşünürüm tabii ki. Abdülkadir milli takımdan arkadaşım ve kontaktayız sürekli. Onunla bir takımda olmak beni sevindirir. Menajerim ilgileniyor böyle konularla ama tabii ki Trabzonspor gibi kulüplerin benimle ilgilenmesi beni onurlandırıyor”  ifadelerini kullandı. 

HÜSEYİN'İN TALİPLİLERİ VAR

Oyuncunun menajeri Özgür Dobruca ise “Hüseyin ile Borussia Dortmund aslında uzatmak istiyor ama henüz kontrat imzalamadı. Onun dışında Hüseyin’i isteyen bazı kulüpler var Hollanda’dan Twente, Portekiz’den SC Braga veya Rusya’dan FC Ural gibi.” İfadelerini kullandı. 

BAYERN MÜNİH'İ DEVİRMİŞTİ

B.Dortmund formasıyla gençler bazında birçok başarının altına imza atan 19 yaşındaki Hüseyin 2017'de Almanya U19 Şampiyonluk maçında 40 bin seyirci önünde Bayern Münih'e attığı golle yıldızlaşmıştı.

Türk Milli takımının formasını terleten 1.76’lık Hüseyin Bulut, bu sezon çıktığı 11 maçta 3 gol 2 asistlik bir performans sergiledi.