61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'in 26. haftasında zirvedeki dev maçta Trabzonspor evinde Başakşehir ile karşı karşıya geldi. Medikal Park Stadı'nda koronavirüs tedbirleri kapsamında seyircisiz oynanan mücadele karşılıklı gollerin ardından 1-1 sona erdi.
Trabzonspor’da teknik direktör Hüseyin Çimşir, Abdülkadir Ömür’ün oyundan çıkması ile ilgili konuştu. Çimşir, “Dizinde ağrısı oldu. Ağrısı olunca çok fazla riske etmedik. Süreci takip etmek lazım. Bir iki gün sonra tablo otursun gereken açıklamaları kulüp olarak yaparız” dedi. 
Hüseyin Çimşir, “Kazanmak istiyorduk. ilk yarı ve ikinci yarının belli bölümünde kazanacak oyunu ortaya koyduk. İlk yarı girdiğimiz pozisyonlar, oyun ütünlüğü artılarda bir tanesiydi. Özellikle şut çekme konusunda ve kenardan gelen toplara temas etme konusunda problem yaşadık. İlk yarı skor avantajını yakalamamız gerekiyordu. İkinci yarı golü yedikten sonra baskı yaptık. Sonuç itibariyle maç 1 - 1 bitti. Alınan 1 puan var. Kazanamıyorsanız, kaybetmeyeceksiniz” diye konuştu.