Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, Alanyaspor maçı öncesi konuştu… 

Trabzonspor, 29. hafta mücadelesinde bugün Alanyaspor ile deplasmanda karşılaşıyor. Bordo-Mavililerin liderlik mücadelesi vereceği maç öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Hüseyin Çimşir, “

En son maçta Hosseini ve Campi oynamıştı. O kadroyu çok fazla sakatlığın haricinde bozmak istemedim. Sosa ve Nwakaeme bizim için önemli oyuncular. Değiştirebilecek tarzda oyunclura. Maalesef sakatlık yaşadılar. Bu sakatlıkları en kısa sürede atlatıp takıma katkı yapacaklar. 
Onlarsız bir oyun, onlarsız plan geliştirmek zorundayız. Takım olgusu bu demek. Takım halinde sahaya çıkıyoruz ve mücadele edip kazanmak arzusundayız” dedi. 

Takımı motive nasıl motive ettiği sorusuna, “Zor müsabaka olacak. Kupada iki finalist oynuyor. Antalyaspor karşısında ciddi performans ortaya koydular. Bariz iki tane özellik ortaya çıkıyor. Duran toplar, hızlı hücumda ki özellikleri. Biz buraya kazanmaya geldik. Kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmek istiyoruz. O inançla geldik. Takımıma, oyuncularıma güveniyorum. İnşallah, sonuç itibariyle maçı kazanıp mutlu bir şekilde evimize gideriz” dedi.