61SAAT SPOR SERVİSİ- Samet Emirzeoğlu

Trabzonspor, Alanyspor’a 3-0 mağlup olmasının ardından sahasında Akhisar’a 6-1 yenilerek büyük bir hezimet yaşadı.

TOPLU İSTİFALAR YAŞANDI

Sonrasında Yeni Malatya’ya da 1-0 mağlup olan Bordo-Mavili kulüpte, önce yönetici Emre Aksoy, ardından da 6 yönetici toplu olarak istifa etti.

HÜSEYİN TOK YORUMLADI

Trabzonspor’un efsane oyuncularından Hüseyin Tok, Bordo-Mavili takımın son durumunu değerlendirdi.

MACERACILAR GELECEK

61saat’e konuşan Tok, “Trabzonspor, tarihin en kritik dönemini yaşıyor. Saha sonuçlarını güzel alabilir ve düzelebilir ama ekonomik boyutu işin en acı tarafı. Bu yönetim istifa edip kongreye gitse bu yönetime kim talip olabilir. Yine maceracılar Trabzonspor’un başına gelecek. O zaman tam bir felaket olur. Bu açıdan birleşme bütünleşme zamanıdır. Başkanın da anlayış göstererek bu kadar istifadan sonra güçlü bir yönetimle ya kendisi devam eder ya da başka bir aklıselim Trabzon ağırlıklı olmak kaydıyla yönetim yapılmasını düşünüyorum” dedi.

TRABZON'UN AĞIRLIĞI HİSSEDİLMELİ

Tok, “İstanbul’dan yönettiğin zaman sıkıntıların olduğunu hep çektik bugüne kadar. Trabzon’un ağırlığını hisseden bir yönetim şart. Ersun hoca Trabzonspor’a futbol adına sahaya yansıyan en küçük bir katkı sağlamadı” diye konuştu.

ÖZGÜVEN KAYBEDİLDİ

Trabzonspor’un, tarihin en pahalı transferleri yaptığını ancak yine de takım olma yolunda adım atılamadığının altını çizen Tok, “Öncelikle Trabzon’u benimseyen, seven kişilerin Trabzonspor’da görev alması gerekiyor. Burayı yaşaması gerek. Bu açıdan çok kritik bir noktada Trabzonspor. Özgüvenini kaybetmiş. futbolcular her alanda dibe vurmuş ve bunu toparlamak oldukça zor” ifadelerini kullandı.