61SAAT HABER SERVİSİ - Trabzonspor - Konyaspor maçı! Spor Toto Süper Lig'in 15. haftasında Ünal Karaman'ın takımı Trabzonspor ile Aykut Kocaman'ın çalıştırdığı Atiker Konyaspor kozlarını paylaştı.

Şenol Güneş Spor Kompleksi'nda oynanan karşılaşmayı Trabzonspor 3-0'lık skorla kazandı. Bordo mavililerin gollerini 76. dakikada penaltıdan Hugo Rodallega, 77'de Caleb Ekuban, 89'da Ogenyi Onazi kaydetti.

Maçın ardından konuşan Trabzonspor’un genç defans oyuncularından Hüseyin Türkmen, “Rakibimizin böyle oynayacağını biliyorduk. Ünal hocanın direktifleri bu şekildeydi. Gol yemeden kapattık. Penaltı golünden sonra ikinci golü bulmamız çok iyi oldu. Peşinden rakibimizin düşen oyunuyla bizim de taraftarımızın desteğiyle skora gittik. 3 – 0 kazandık. 
Ben Avni Aker’de kolbastıları izleyerek büyüdüm. 3 maç yendik 3’ünde de kolbastı oynayamadık. Bunları izleyerek büyüdüğüm için alışkınım. Galibiyetten sonra coşkulu kutlamalara. Güzel şeyler”’ dedi. 
Şampiyonluk ile ilgili konuşan Hüseyin, “Henüz erken. Hep önümüzdeki maçlara odaklanalım. Adım adım gidelim, yolun sonu inşallah şampiyon olur” dedi.