61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig'de 2. yarının ilk haftası olan 18. haftada, şampiyonluk yolundaki iddialı takımlardan Trabzonspor, evinde Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı'nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer 6-0'lık skorla kazandı ve 2. yarıya müthiş bir başlangıç yaptı.

Trabzonspor’da konuşan Hüseyin Türkmen, “Böyle farklı galibiyet beklemiyorduk. İyi başlayan maç oldu. Art arda gelen gollerin sonucunda başta koptu. İkinci yarının başlangıcında rakip oyuncu kırmızı kart görünce güzel oyunumuz vardı. Skorda bizden yanaydı. Rakip oyuncuların morali bozulunca güzel bir galibiyet oldu bizim için” dedi. 

Taraftarlara seslenen Hüseyin, “Taraftarlarımız daha lig başlamadan havaya girmişti aslında. geçen seneden dolayı. Onlara tek diyeceğim sakin olmaları ve bizi desteklemeye devam etmeleri. Bizim elimizden geleni en iyisini gösterip şampiyonluk yolunda devam etmek istiyoruz. Bu şeklide bizi desteklesinler ve sakin olsunlar. O hırçınlık bazen zararlı gelemiyor bize. Sakin olsunlar e bizi desteklemeye devam etsinler”’ diye konuştu. 

Sörloth ve Nwakaeme’ye karşı oynamak nasıl olurdu sorusuna Hüseyin, “idmanada karşı karşıya geliyoruz baya zorlanıyor. Onlarında kötü olduğu yönler var. O bende kalsın” dedi.