Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun Trabzon’a beklenen tarihte gelmeyişi, “Adaylıktan vazgeçti” yorumlarına neden oldu. Ancak Bordo-Mavililer’in patronu, geri adım atmamakta kararlı. Sadece Tahkim Kurulu’nun duruşmalı toplantısına bizzat katılmak için İstanbul’da kalan Karadeniz ekibinin başkanı, hafta sonundan önce Trabzon’a gelecek ve merakla beklenen toplantısını yapacak. 

Hacıosmanoğlu bir yandan Tahkim hazırlığı yaparken, diğer taraftan da yönetim için çalışıyor. Mevcut yönetimden 4-5 isimle yola devam edeceği bilinen Trabzonspor Başkanı’nın Trabzon’daki toplantısına kadar en az 8-9 çalışma arkadaşını netleştirip açıklayacağı öğrenildi.

‘Derdimizi anlıyorlar’

Yakın çevresiyle kongre üzerine görüşmelerini sürdüren İbrahim Hacıosmanoğlu, “Daha güçlü ve daha başarılı bir dönem için yola çıktık. Bana sürekli adaylığım ile ilgili sorular sorulmasından sıkıldım. Bir kere karar verdik, bunda geri adım olmaz olamaz. Sadece çalışıyoruz. Her şeyin daha iyisi için. Biz bugüne kadar asla yalan söylemedik. Hep samimi olduk. Trabzon sevdalılarının ne istediğini en iyi bilen insanlardan biriyim. O insanların bana olan ilgisini sokaklarda yakından yaşıyorum. O nedenle için de rahat kafam da rahat” mesajlarını yolladı. 

‘Biz de sözümüzü söyleyeceğiz’

Trabzonspor’daki görev sürelerine ve yönetimlerine dair yapılan eleştirilere genel olarak yanıt vermediğini de hatırlatan Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, özetle şu ifadeleri kullandı: “Herkes konuştu, konuşuyor. Elbette biz de sözümüzü söyleyeceğiz. Trabzonspor büyük bir camiadır. Son kongremiz çok medeni bir şekilde geçmişti. Yenisi de öyle olacaktır. Herkes çalışıyor, çalışsın. Trabzonspor’u yönetmeye talip insanların bu kadar çok istekli olması da çok sevindirici. Demek ki, tablo öyle lanse edildiği gibi felaket, batmış bir durumda değil.”