Hacıosmanoğlu, Mamur'a, "Seni gömecek yer bulamam" gibi bir ifade kullanmadığını söyledi. Fenerbahçe'nin resmi siteden yaptığı açıklamaya da sert tepki gösteren bordo-mavililerin başkanı, "Siteden değil yüzüme konuşun" ifadelerini kullandı.

İşte Trabzonspor başkanının o sert açıklamaları:

"O ifadeyi kullanmadım"

"Bu akşam Recep başkanla konuştum o da üzgün. Kendisi de olayların buraya gelmesini istemediğini söyledi. Kendisi de Fenerbahçe'nin vekaletini isteyerek olmadığını istem dışı olduğunu ve buna ihtiyacı olmadığını söyledi. Bu ifadeleri ortaya çıkartan Fenerbahçe'nin başkanı o zatı-muhterem ismini zikretmek istemiyorum. Beni tanıyan insanlar tanır ki ben o ifadeleri hiçbir Anadolu kulübü için kullanmam. Ama Fenerbahçe başkanı emek hırsızı için kullanırım daha ağırını da kullanırım. "

"O sözleri kendileri yazdırdılar"

"Kendileri yazdırdılar o ifadeleri. 'Seni gömecek yer bulamam' ifadesini ancak kendileri kullanırlar ve bunu bir malzeme olarak ortaya atarak resmi sitelerinde kullanırlar. Recep başkana da oradaki başkanlara da sorduğunuzda benim böyle bir ifade kullanmadığımı herkes bilir. Onlar da şaşkın ördek gibi daldılar olaya. Resmi sitelerine bir açıklama koydular. Ben de yarın cevap vereceğim bu açıklamaya; ama daha az ve kısa ifadelerle cevap vereceğim. Kamuoyu da görecek. Onları tarzı zaten bu. Söyleyecek cümleleri olmadığı için ancak böyle şeyler ortaya atıyorlar."

"Oyunlarını bozduk"

"Recep Mamur başkan seçilseydi yarın manşetlerde "Emek hırsızı Aziz Yıldırım vekaletiyle başkan seçtirebiliyor" ifadelerini görecektiniz. Hala bu yüzsüz adamın böyle bir gücü var diye onun yandan medyası bunu malzeme olarak kullanacaktı. Recep Mamur da üzgün olduğunu söyledi. Bu, Türk futbolunu kirleten emek hırsızının son hezeyanıydı. Şikeci başkan olarak hem camiasına hem dünyaya rezil eden bir başkan olarak tarihe geçmek istemiyoruz. Kısa süreli ve onurlu bir başkanlık yapmak istiyoruz. Fenerbahçe'yi yöneten emek hırsızlarının ayak oyunlarını bozduk. Bunlar da gücüne gitti herhalde."

"Şaşkın ördek gibi daldılar"

"Yandaş medyalarına yalan haber yazdırdıklarını, yeni bir literatür kattığını herkes gördü. Ben o tür cümleleri kullanmam. Hiçbir Anadolu kulübü için kullanmam. Ben öyle bir cümle kullanmadım. Ancak o zat-ı muhterem (Aziz Yıldırım) şaşkın ördek gibi dalmış olaya. Bugün yaptığı açıklamada kendilerin yaptığı ahlâksız suçları ve şikeyi çıkarıp da bize seneryolar oynayıp bizi kötülemeye çalışıyorlar. Onlar kendi camialarını rezil ettiler hem de dünyaya rezil ettiler. Hakaret eden, bütün herkesi şikayet eden, sadece kendisinin temiz olduğunu söyleyen emek hırsızı var."

"Türk futbolunun ırzına geçmiş bir adam..."

"Hem kendilerini hem de camialarını rezil ettiler. Herkesi suçlu ilan eden ve ancak kendinin temiz olduğunu ilan eden bir emek hırsızı var. Fenerbahçe camiası bundan kurtulmak istiyor. Türk futbolunun ırzına geçmiş bir adam var Fenerbahçe'nin başında. Onlar son çırpınışlarını yaşıyorlar. Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa kemal Atatürk'ün takımı olduğunu söyleyen aciz başkan ve yöneticileri isim bile koymadan sitelerinde açıklama yapıyorlar."

"Şimdi soruyorum Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Ulu Önder Atatürk'ün kurduğu bir orduya askerlik yapmayı dahi göze alamayan ve sahte çürük raporuyla askerlik yapmayan bir zatın Fenerbahçe gibi güzide kulübün başına Fenerbahçe camiası da Türk kamuoyu da yakıştırmıyor. Önce bu zatı-muhterem gidecek, sahte çürük raporunu temizleyecek. Herkese posta koyacak kadar yüreği var. Askerlik yapmayan adam olmaz. Önce gidecek askerliğini yapıp adam olacak ondan sonra adam olup yüzümüze konuşacak."

"Askerlikte de şike yaptı"

"Türk futbolunda bırakın şike yaptı, askerlikte de şike yaptı. Fenerbahçe camiasının da yüzde 80'i bundan kurtulunca kurban kesecek. Kayserispor'un başkanını da kullanmaya kalktı bu kirli insanlar."

"Bosıngwa ile görüşüyoruz"

"Transferlerle arkadaşlar ilgileniyor. Sportif Direktörümüz var konuyla ilgilenen arkadaşlar var onlar sonuçları bildirir. Biz de Trabzonspor'un sahada durması için mücadele veriyoruz. Futbolun patronu var o ilgileniyor bu işlerle. Trabzonspor'a yıldız oyuncular gelmiyor diye söyleyen eski başkanlara söylüyorum.

"Şampiyon bir Trabzon kuruyoruz"

"Yabancı gelir, ancak bunu becerebilmek gerekir. Yabancı oyuncuların zorluğunu yaşıyoruz. Ama yıllardır gereksiz yere para harcandı. Ama biz elimizdeki yabancılarla sözleşmleri karşılıksız feshedip sevdalılarının beklediği arzuladığı takımı kuracağız. Biz bedelsiz takıma yarar sağlayacak oyunculara katkı verecek futbolcular peşindeyiz. Bunu herkes böyle bilsin. Şampiyon bir Trabzonspor kuruyoruz."