61SAAT SPOR SERVİSİ - Trabzonspor Kulübü'nde bir dönem başkanlık görevini yürüten İbrahim Hacıosmanoğlu Ünal Karaman'ın ayrılık süreciyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Trabzonspor'un yaşadığı son durumu değerlendiren Hacıosmanoğlu "Trabzonspor’da dün geceden beri yaşanan rahatsızlıklar elbetteki bizi de rahatsız ediyor.  Ünal hoca iyi bir insan dönemimizde çalıştık kendisiyle.  Şu anda bakıldığında Trabzonspor’un kaliteli kadrosu var. Başkanından yönetimine bu takıma destek olan bir sürü insan var. Tarihinde hiç görmediği kadar destek görmüş takım. En büyük şansımız rakiplerimiz olan takımların hem geçen sene bu sene kötü olmaları.

Geçen senede biz yaşadığımız bir üzüntü vardı. Kazanacağımız maçları kazanamadık. Neyse " tecrübe kazanacağız hoca da yetiştireceğiz" dedik. Rakiplerimiz kötü durumda Kayseri biizm kardeş takımımız 6 atmak yakışmadı bize. 16 maçın 13’ünde öne geçipte kazanamayan Trabzonspor gerçeği var ortada. Kamuoyunda tepki gösterirken dikkate alınması lazım. Ünal bizim evladımız diyoruz Trabzonlu olmadan Trabzon'u benimsemiş ve özümesemiş bir evladı gibi hizmet ediyor ama sonuçta camia şampiyonluk bekliyor.

Ünal Karaman'ın sözlerine dikkat etmesi gerektiğinin altını çizen Hacıosmanoğlu "Hocanın sahadaki takımı okuma ve yönlendirme eksikliğini kapatmak için de bugün vakıf oldum beni çok üzdü. Trabzonspor'un bu kadar özümsemiş bir hocanın Trabzonspor başkanlık makamıyla ilgili konuşurken dikkat etmesi lazım. Kullandığı cümleler Ünal hocayla yakışmadı. Herhalde onları düzeltme gereği hisseder. Arkasında kim olursa olsun Trabzonspor başkanlık makamına bu tür cümleler kullanması doğru değil. " ifadeleri kullandı. (Biz10)