61SAAT SPOR SERVİSİ  - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor’da düzenlenen son kongrede Ağaoğlu yönetminde yer alan İbrahim Şahinkaya tüzük engeline takılmış ve Trabzonspor Divan Kurulu’ndan mazbatasını alamamıştı. 

3 yıl kongre üyesi olmaması sebebiyle Trabzonspor’dan mazbata alamayan Şahinkaya bugün yapılan TFF seçimlerinde Nihat Özdemir yönetimine girdi.

Trabzonspor’dan Mustafa Hacıkerimoğlu ve Yılmaz Büyükaydın asil listeden yönetime girerken Trabzonspor’a yönetici olamayan İbrahim Şahinkaya TFF yönetim kurulu yedek listesine girmeyi başardı.

Toplamda Nihat Özdemir yönetimine 3 isim sokan Trabzonspor yönetiminin bu hamlesi takdir toplarken İbrahim Şahinka için "kaderin cilvesi, Trabzonspor'a olamadı TFF'ye oldu" yorumları yapıldı.

İbrahim Şahinkaya kimdir?

Güngörkaya ailesinin bir ferdi olan İbrahim Şahinkaya’nın öncesinde Bülent, Coşkun Şahinkaya kardeşler Trabzonspor ve milli takımlarda görev yapmıştı.  Babası Sebahattin Şahinkaya Çapa’da doktorluk görevini yürütüyor. Sebahattin Şahinkaya Faruk Özak döneminde yöneticilik görevi yürütmüştü. Tüm ailenin milli futbolcu olması dikkat çekiyor.   Yazılım şirketi sahibi olan Şahinkaya bu sezon TFF'de yedek yönetici olarak görev yapacak.