Trabzon İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı, yeni sezonda göğüs reklamı için Trabzon İmperial Hastanesiyle ile olan anlaşmasını yeniledi.

İdmanocağı Kulüp Başkanı Mehmet Öz, yeni sezonda da göğüs reklamı konusunda İmperial Hastanesi ile anlaştıklarını belirterek, geçmiş dönemde bu hastanenin göğüs reklamıyla birçok başarılara imza attıklarını söyledi. İmperial Hastanesi'nin her zaman sporun ve sporcunun yanında yer aldığını belirten Başkan Öz, "Geçmiş dönemde de formanın önünde ismini bulundurmaktan onur duyduğumuz İmperial Hastanesiyle bu yıl da inşallah o mutlu günlerimizi tekrar yaşayacağız. Öncelikle İmperial Hastanesi'nin yönetim kuruluna, başhekimine, doktorlarına hepsine teşekkür ediyoruz. İmperial Hastanesi hem günümüzde hem de geçmişiyle beraber daima sporun ve sporcuların yanında sağlıklı bir şekilde görev almıştır. Bizler de onların verdikleri destekleri başarılarımızla ödüllendiriyoruz. Bu sene Sirbistan'da Balkan Kupası'na katılacağız. Hedefimiz bu kupayı Türkiye'ye ve Trabzon'a getirmektir. Arkasından katılacağımız EuroChallenge kupasını da Trabzon'a getirmeyi hedefliyoruz. Teknik ekibimizin ve sporcu arkadaşlarımızın bunu başaracağına inanıyoruz" dedi.

Forma reklamı imza töreninde konuşan İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Çelebi de, "Başaranın, başarılının, sporun, sporcunun ve sosyal alanlarının tamamını kucaklayıcı bir aile görevi görmekteyiz. İdmanocağı da uzun yıllardır bizimle beraber yürüyor. Bu süreçte bizleri mahcup etmedikleri için başarılarından dolayı kutluyorum. Bu sürecin daha ileriyi şampiyonluklara kadar gitmesini istiyoruz. Balkan Kupası'nda başarılar diliyoruz. Bizimle beraber uluslararası arenada mücadele edecek olmaları bizim için de ayrı bir gurur kaynağı" ifadesini kullandı.

İmperial Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi ve İdmanocağı Kulübü Asbaşkanı Dr. Ekrem Sağlam ise sadeci İdmanocağı Kulübü değil 1461 Trabzon ile de göğüs reklamıyla sponsor olduklarının belirterek, "1461 Trabzon dün oynadığı maçı bizim göğüs reklamımız la çıktı. İlk maçlarını kazandılar ve onlara önceki yıllarda olduğu gibi bu yıl da uğurlu gelmek istiyoruz. Sadece bu iki kulübümüze değil diğer kulüplerimize de destek olduk. Spora destek olmaya devam edeceğiz. Çocuklarımız oyun salonlarından kurtarıp spor salonlarını yönlendirmek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Daha sonra hastane ile kulüp arasında varılan anlaşma gereği imzalar atılırken, imza töreninde hastanenin başhekim Opr. Dr Ömer Fatih Çelik ve İdmanocağı Bayan Voleybol Takımı sporcuları da hazır bulundu.