61SAAT SPOR SERVİSİ-

Trabzonspor deplasmanda Alanyaspor ile karşılaştı. Bordo - Mavililer geriye düştüğü karşılaşmada 1 - 1’lik beraberlikle ayrılırken maçın ardından konuşan Trabzonspor teknik sorumlusu İhsan Derelioğlu, “Biz aslında çok istediğimiz oyunu planlanmış oyunu oynayamadık. Ancak rakibin durumuna baktığınızda, bizim de 3 hafta üst üste kaybeden takım olarak beni mutlu etti. Alanyaspor’a karşı oynamamız gereken oyun düzüne vardı, onu oynasak galip gelebilirdik. 
Şu da önemli. Trabzonspor’da bu maçtan sonra yeni dönem başlayacak. Milli ara var. Bu döneme takım adına, umutlu girmek gerekiyordu. Sanıyorum 3 puanı alamadık ama bu umudu güveni, morali önümüzdeki haftalara taşıyacağız. Trabzonspor camiası bu tür durumlardan çok kolay çıkabilecek camia. Umuyorum çok kısa zamanda çok daha farklı TRabzonspor çıkar. 

ABDÜLKADİR’İN SAKATLIĞI

Abdülkadir’in sakatlığı ile ilgili konuşan Dereli, “Abdülkadir’in maç içinde ilk yarı darbe geldi. Tedirgindik, iletişim halindeydik. Maçta yüksek toptan yere düştüğünde darbe aldığı yere gelince… Ancak bu kadar kısa sürede olmasını beklemiyorduk” dedi. 

HAKEM HATASIYLA 2 DEĞİŞİKLİĞİ FARKLI ZAMANDA YAPILDI

Oyunda 2 değişikliği aynı anda yapmak istemelerine rağmen maçın hakeminin oyunu başlatması sonrası 2 değişikliği ayrı ayrı yaptıklarını kaydeden Derelioğlu, bu hatayı maçın hakeminin neden olduğunu ifade etti. 
Derelioğlu, “50. dakikada iki değişiklik yapıyoruz. İki oyuncuyu aynı anda değişmemize rağmen, hocanın dalgınlığına geldi sanırım peş peşe gireceklerine oyunu başlattıktan sonra diğerini soktu. Bu sefer 2 değişiklik hakımızı bir anda kullandık. 
Bu bizim hatamız değil. 50. dakikadan sonra tek değişiklik hakkımız kaldı. Bu oyunun sonlarına doğru zorladı. Allah’tan sakatlık yaşamadık. Memnunum. Farklı görevler verdiğim oyuncuların reaksiyon göstermesinden.” diye konuştu.