61SAAT HABER SERVİSİ - SERKAN KILINÇ - .  Trabzonspor'un efsane oyuncularından ve  teknik direktörlerinden Şenol Güneş bu akşam Beşiktaş'ın başında sahaya çıkarken karşısında ise Bordo-Mavililerdeyken 2010-2011 sezonunda elinde tutamadığı öğrencisi Teofilo Gutierrez olacak. 

TRABZONSPOR'DAN KAÇAR GİBİ GİTTİ
Trabzonspor'da bordo-mavililerin şikeyle gasp edilen şampiyonluk sezonunda Trabzonspor'un başında Şenol Güneş yer alırken, o dönem takımın en önemli gol silahı ise Teofilo olmuştu. Ancak Kolombiyalı oyuncu daha sonra rahatsızlığını bahane göstererek Trabzon'dan kaçar gibi ayrılmıştı. O dönem ligi iyi başlayan Teofilo, ligin ilk maçında Ankaragücü'ne 2 gol birden atmıştı.

Bu akşam ki maç bu noktada ilginç bir karşılaşmaya da sahne olacak.

TRABZONSPOR'DAN SONRA 5 TAKIM DEĞİŞTİ
Teofilo, Trabzon'dan kaçar gibi ayrılmasının ardından ilk defa Türkiye'ye geldi. Bir çok kesim Teofilo'nun o dönem Trabzonspor'da kalması halinde bordo-mavililerin ligi açık ara lider bitirebileceğini kaydediyor. Teofilo, Trabzonspor'dan ayrıldıktan sonra sırasıyla  Racing Club, C.A. lanüs, Juniyor, Cruz Azul, Rivep Plate olmak üzere 5 takım değişirken bu yıl da Sporting Lizbon'a imza attı. 

Teofilo'nun Sporting formasıyla henüz Portekiz liginde golü bulunmuyor.