Galatasaray Teknik Direktörü Riekerink, sahadan yenilgiyle ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirtirken evlerinde oynadıkları Trabzonspor ve Medipol Başakşehir maçlarında benzer bir durumun ortaya çıktığını dile getirdi. Hollandalı hoca, "İki aynı son, iki aynı hikaye. İki karşılaşma da üstün taraf bizdik. Oyunu domine ettik ama sonuca bakınca kaybettik. 1-0 öne geçtikten sonra yediğimiz basit bir gol var. İkinci gol de duran toptan geldi. Ardından her şeye yeniden başladık ancak tüm çabalarımıza rağmen golü bulamadık" dedi.

ŞAMPİYONLUK İÇİN ERKEN
Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, G.Saray galibiyetinin ardından, "Maç, maç gidiyoruz. Şu an şampiyonluğu konuşmak için erken" dedi. Tecrübeli hoca, "G.Saray'ı çok iyi analiz ettik ve oyuncularım görevlerini iyi bir şekilde yerine getirdi. Ligin lideri, en az gol yiyen ve en çok gol atan takımı biziz. Şu anda yolumuza sağlıklı bir şekilde devam ediyoruz" diye konuştu.

36'LIK EMRE KADAR G.SARAY'IN GÜCÜ YOKTU!
Önce Medipol Başakşehir'i tebrik ederim.. Belki fazla inanan yok ama Başakşehir şampiyon olursa, kimse şaşırmasın.. Dün akşamki karşılaşmada Galatasaray'ın görüntüsü vasat değil, vasatın altıydı.. 2-1 geriye düştüler skoru lehine çevirecek gücü yoktu. 36 yaşındaki Emre Belözoğlu, Galatasaray'dan diriydi. Bir de taraftarının önünde oynuyorsun. Sezon başından beri kağnı gibi olan Galatasaray'ı hızlandıran tek adam Bruma'ydı.. Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, 3 kişiyle ablukaya alınca, o da devre dışı kaldı. Wesley Sneijder ve Selçuk İnan güçsüzdü.. Aslan, kart cezalısı olan Tolga Ciğerci'yi mumla aradı... Sarı-kırmızılı takımın yediği goller de skandaldı. 1.96 boyundaki Mehmet Battal'la 1.70'lik Sabri Sarıoğlu hava topuna çıkıyorsa vah Galatasaray'ın haline.. Beklerin kısa olursa kaderine de razı olacaksın. İkinci golde Yalçın defansından gelip kafayı çakıyor... Onu kontrol etmesi gerekn Eren ise uyuyor... SONUÇ: Galatasaray, bu karşılaşmayı çok fazla hafife almış.. Teknik direktör Riekerink de dersine hiç çalışmamış.. Başakşehir'i anlatacak bir yardımcısı yok mu? Hollandalı teknik adama da yazık!