Trabzonspor'un Avrupa Ligi'ndeki rakibi Rostov, Rusya Ligi'nin 4. haftasında Krasnodar'ı konuk etti, 5 dakika içinde iki penaltı kaçırdığı maçı 2-0 kaybetti.
 

FK Rostov 0 - 2  FC Krasnodar
21' 0 - 1 Joaozinho
38' Penaltı kaçırdı - Vitali Dyakov
42' Penaltı kaçırdı - Hrvoje Milic
58' 0 - 2 Odil Akhmedov

Rusya Ligi'ne çok kötü bir başlangıç yapan ve henüz 3 puanla tanışamayan Trabzonspor'un Avrupa Ligi Play-off turundaki rakibi Rostov, ligin 4. haftasında FC Krasnodar'ı konuk etti.

21. dakikada Joaozinho'nun muhteşem golüyle geriye düşen Rostov, 38. dakikada beraberliğe çok yaklaştı. Kazanılan penaltı atışında topun başına geçen Dyakov'un vuruşunda kaleci Sinitsyn, gole izin vermedi.

42. dakikada Rostov bir kez daha penaltı kazandı. Topu beyaz noktaya diken Milic'in vuruşunda Sinitsyn, rakibine gol şansı tanımadı ve 5 dakika içinde iki penaltı atışını da kurtama başarısı gösterdi.

İlk yarıda iki penaltıdan yararlanamayan Trabzonspor'un rakibi, ikinci yarının başlarında defansta açıklar verirken, 58. dakikada Akhmedov'un golüne engel olamadı ve fark 2'ye çıktı.

Kalan bölümde gol ve goller için bastıran Rostov, yakaladığı pozisyonları değerlendiremedi ve rakibine 2-0 yenildi. 4 hafta sonunda 3. mağlubiyetini alan Rostov, 1 puanda kaldı.