Trabzonspor yine iki puan kaybetti. Ama bu puan kayıplarında, takımın kötü oyunu ve Hakem faktörünün yanında kale direkleri de etkili oldu.

HATALAR ZİNCİRİ SONUCU YENEN ERKEN GOL

Maçın başlarında Trabzonspor’un yediği golün öncesinde lehine verilmesi gereken faul Hakem Bey tarafından es geçildi, hemen ardından Kayserispor lehine tartışmalı bir faul düdüğü çaldı. Kullanılan serbest vuruşta defans oyuncuları da topu seyredince Trabzonspor 1-0 mağlup duruma düştü. Trabzonspor golü 9. dakikada yemesine rağmen 20. dakikaya kadar adeta uyudu.

DEVİN 20 DAKİKALIK UYANIŞINDA KALE DİREKLERİ GOLÜ ÖNLEDİ

Maçın 20. dakikasından sonra Trabzonspor mağlup durumda olduğunu fark etti ve futbol oynamaya başladı. 20 ile 40. dakikalar arasında rakibini adeta sahadan silen Trabzonspor’un bu süre içinde 5 net pozisyonu vardı ve 3 top direkten döndü. Bu pozisyonlardan birinde kale çizgisine 1 metre mesafede Henrique topu kaleciye nişanladı.

TRABZONSPOR İKİNCİ YARININ 15 DAKİKASINI YİNE UYKUDA GEÇİRDİ

İkinci yarının başlaması ile, ilk yarının 20 dakikasında harika bir oyun sergileyen Trabzonspor gitti yerine üzerine ölü toprağı serilmiş bir takım geldi. Bu süre içinde Kayserispor’un ninnileri ile uykuya dalan Trabzonspor ilk yarının başlarında olduğu gibi sanki galip imiş gibi bir rehavet içinde oynadı.

İKİNCİ YÜKSELİŞ DÖNEMİNDE HAKEM BEY DEVREYE GİRDİ

Trabzonspor maçın 61. dakikasından sonra yine 20 dakikalık iyi oyun sergiledi ve rakibini baskı altına aldı. Ancak HAKEM BEY kendine verilen görevi??? harfiyyen yerine getirdi.

1. Adrian’ın ceza sahası içinde tekmelenmesine penaltı düdüğü çalmadı.

2.
Yasin’in ayağındaki topa ceza sahası içinde tabanla müdahale edilmesine endirket serbest vuruş vermedi.

3.
Kayserispor’un net ofsaytını görmeyerek nerede ise Trabzonspor’a gol yediriyordu.

4.
Trabzonspor’lu Mustafa’nın ayağına basan oyuncuya kırmızı kart göstermedi.

5.
Bir çok faul pozisyonunda Kayserispor lehine kararlar verdi.

OLCAN’DAN ŞIK GOL VE ARDINDAN YİNE UYKU MODU

Olcan, 79. dakikada yaşanan karambol pozisyonunda topuğu ile şık ve akıl dolu bir vuruş yaparak topu ağlara gönderi. Herkes, Kayserispor’un demoralize olacağını, Trabzonspor’un ise moral kazanarak atağa geçeceğini ve 2. golü atacağını düşünürken tam tersi oldu. Trabzonspor yine uyku moduna geçti, Kayserispor ise 85. dakikadan itibaren ilave süre ile yaklaşık 10 dakika boyunca Trabzonspor’u allak bullak etti ve iki gol pozisyonu yakaladı.

KÖTÜ OYUNUN FUTBOLCU AKTÖRLERİ

Yukarıda da belirttiğim gibi puan kayıplarında Hakem Bey ve kale direklerinin yanında kötü oyun ve bu kötü oyunun aktörleri vardı. Öncelikle belirtmeliyim ki Trabzonspor’da vasatı aşan hiç bir oyuncu yoktu. Ancak, en kötüler listesinde maçın genelinde Henrique, Zokora ve Halil, ikinci yarıda Adrian vardı.

FORVETSİZ TAKIMDAN BU KADAR

Bu gün koskoca Trabzonspor takımının en olumsuz yanı, forvetinin olmaması idi. Forvetsiz oynayan bir takım için bu sonuçlar ve mevcut puan durumu çok ta fazla yadırganamaz. Bu durumu yaşatanları TEBRİK EDERİM.

MALİ GENEL KURULDA NELER YAŞANDI?

Dün yapılan Trabzonspor Mali Genel Kurulu ile ilgili YAZIMI DAHA SONRA YAZACAĞIM. İlginçliklerle dolu olan bu kurul ile ilgili yazının ilginizi çekeceğine inanıyorum.