Bir süredir Fenerbahçe'ye transferi gündemde olan Borussia Dortmund'un Türk yıldızı İlkay Gündoğan da İstanbul gecelerine merhaba dedi. Bir grup arkadaşı ile birlikte Nişantaşı'nın ünlü eğlence mekanı Sess'e gelen İlkay Gündoğan, yaklaşık üç saat kaldığı mekanın çıkışında rahat tavırlarıyla dikkat çekti.

Kendisi gibi bir süredir İstanbul'da olan ve gece hayatında magazin gazetecileri ile oynadığı köşe kapmaca ile gündemden düşmeyen Mesut Özil'in aksine rahat davranan ve sempatik hareketleriyle herkesin ilgi odağı olan gurbetçi yıldız, bu kıyaslamaya ise ''Mesut Ağabey aslında çok iyi bir insandır. Belki de kulübünden ya da hocasından çekiniyor olabilir. Hem ben neden sizden kaçayım ki, siz de işinizi yapıyorsunuz'' diyerek Özil'i savundu.

Türkiye'yi çok sevdiğini ve bir gün Almaya dışında futbol oynaması gündeme gelirse bunun Türkiye olabileceğini ifade ederken, transfer söylentilerine ise 'Kulubümle olan sözleşmem 2015 yılına kadar var. Ben bu süre zarfında kulübümde kalıp, futbolumu geliştirmek istiyorum'' diyerek transfer iddialarına son noktayı koydu.