A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor’un efsane teknik direktörü ve eski başkanı Özkan Sümer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu makamında ziyaret etti. Trabzonspor’da yöneticilik yapmış İmamoğlu’na Sümer ve Güneş, Trabzonspor’dan yetişip Avrupa’ya transfer olan Yusuf Yazıcı ve Trabzonsporlu yıldız kaleci Uğurcan Çakır’ın milli takım formalarını hediye etti. 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun bugün dikkat çekici konukları vardı. A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş ve Trabzonspor’un şampiyona teknik direktörü ve eski başkanı Özkan Sümer, İmamoğlu’nu bugün makamında ziyaret etti. 
Güneş ve Sümer, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu’na Trabzonspor’dan yetişerek Fransa’nın Lille takımına transfer olan Yusuf Yazıcı ile Trabzonspor’un yıldız kalecisi Uğurcan Çakır’ın Milli Takım formalarını hediye etti. 
Trabzonspor’da yöneticilik de yapmış olan Başkan İmamoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla duyurdu. İmamoğlu, “Benim kaleciliğe başlangıç motivasyonum olan A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş’e, Trabzonspor’da 2 yıl beraber çalıştığım ve kendisinden çok şey öğrendiğim değerli başkanım, kulübümün eski futbolcusu, teknik direktörü Özkan Sümer’e ziyaretleri için teşekkür ederim” ifadelerini kullandı. 
Bu ziyaret sosyal medyada kısa sürede büyük yankı uyandırdı.  İmamoğlu, ziyareti sosyal medyaya attıktan sonra kısa sürede büyük beğeni ve paylaşım aldı.