3.Lig temsilcimiz 1461 Trabzon, dün deplasmanda oynadığı maçta Gölcükspor'a Rıdvan’ın ayağından yediği golle 1-0 yenilerek altın değerinde 3 puan kaybetti

İLK YARI 0-0 TAMAMLANDI

3. Lig temsilcimiz 1461 Trabzon, dün deplasmanda oynadığı maçta Gölcükspor ile zorlu bir maç oynadı. Son haftalarda sıkıntılı günler geçiren Bordo Mavili ekip  Gölcükspor karşısında etkili olamadı. Maça iki ekipte temkinli başladı. Karşılıklı ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı başladığı gibi 0-0 tamamlandı.

GÖLCÜK PUANINI 29 YAPTI

Gölcükspor ikinci yarıya golle başladı. 48. Dakikada gelişen Gölcükspor atağında Rıdvan Aykan, attığı golle maçta durumu 1-0 yaptı. Bu dakikadan sonra gelişen ataklarla her iki ekipte gol atamayınca Kırmızı Siyahlı ekip karşılaşmayı 1-0 kazandı. Gölcükspor bu galibiyetle puanını 29’a çıkardı ve bir basamak yükselerek 14. Sıraya çıktı. 1461 Trabzon ise aldığı bu mağlubiyetle 15. sıraya kadar gerileyerek küme düşme hattı ile arasındaki puan farkı 1 puana düştü. 

1461 TRABZON: 0 GÖLCÜKSPOR: 1

STAT: Ahmet Suat Özyazıcı      

HAKEMLER:  Erdem Temel ***, Arda Darcan ***,  Melih Kurtuluş ***

1461 TRABZON: Bahadır Güngördü **, İsmail Karakaş **, Ahmet Eren **, Hasan Genç **,  Abdurrahim Dursun ** (Dk. 83 Cafer Tosun), Arif Birşen **, Mert Kurt **, Yağızcan Erdem **, Bekir Can Kara ** (Dk. 58 Doğukan Öksüz *), Serkan Asan ** (Dk. 75 Burak Demir *), Serhan Yılmaz **  

GÖLCÜKSPOR: İlyas Türengül  ***Mehmet Sayan ***, İbrahim Demirer ***, Onur Özcan ***, Uğur Erk ***, Rıdvan Aykan ***, Ömer Faruk Boz *** (Dk. 90 Selim dedekoç), İsmail Yüksek ***, Sedat Cengiz  ***, Barış Şen *** (Dk. 62 Ali Göçmen ***),   Uğur Uğur *** (Dk. 81 Erdem Korkmaz Güner ) 

GOL: Dk. 48 Rıdvan Aykan (Gölcükspor)

SARI KART: Dk. 12 Mehmet Sayan, Dk. 30 Ömer Faruk Boz (Gölcükspor), Dk. 56 Arif Bilen, Dk. 66 İsmail Karakaş (1461 Trabzon)