Trabzonspor Teknik Direktörü Şenol Güneş, PSV maçı için Hollanda'ya giderken TFF'nin uygulamalarını eleştirdi. Güneş şöyle konuştu: 'Kayseri maçının ertelenmesini istedik. Çünkü deplasmandan dönüp böyle önemli bir maça çıkmak durumunda kaldık. Türkiye için önemli bir karşılaşma için biz taktik antrenman bile yapamadık. Çok yazık, böyle olmamalı. Her şey ortada, bunun çözümü yok mu? Herkes daha aklıselim davranmalı.'

Trabzonspor geçtiğimiz perşembe gecesi 22:05'te PSV ile karşılaştıktan sonra bir gün sonra tek idmanla Kayseri'ye gitti. Pazar günü de Kayserispor'la karşılaşan Karadeniz ekibi aynı gün geç saatlerde Trabzon'a döndü. Pazartesi günü sadece düz koşu yapan Bordo-Mavililer, taktik antrenman yapamadan dün Hollanda'ya uçtu. Karadeniz ekibi bugün son çalışmasını yapıp, maça çıkacak.

Hakkımızı versinler
Trabzon Genel Sekreteri Hasan Yener, TFF seçimi konusunda net bir kararları olmadığını söyledi. Hollanda'ya giderken açıklama yapan Yener, 'İlk maçta talihsiz goller yedik. Dezavantajlıyız ama rövanştan turla dönebiliriz. Umutlarımız var. Hollanda'da turu geçersek Avrupa'nın ses getiren takımı oluruz. Federasyon için zor bir dönem. Bizim olmazsa olmazımız geçen yıldan Trabzonspor'un hakkı olan şeyler verilmeli. İsimler değil, ilkeler üzerinde duruyoruz' dedi.

Rövanşta Fransız var
Trabzonspor'un PSV ile yarın saat 20:00'de oynanacak UEFA Avrupa Ligi 2. tur rövanş maçını Fransa Futbol Federasyonu'ndan Tony Chapron yönetecek. Chapron'un yardımcılıklarını Eric Dansault ve Fredji Harchay'in yapacağı, ilave yardımcı hakemlerin ise Clement Turpin ve Said Ennjimi'nin olduğu bildirildi.