61SAAT DIŞ HABERLER SERVİSİ

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ve Uğurcan Çakır’ın yakın çevresi dahil Liverpool ilgisinden bahsederken gündeme dikkat çeken bir yazı geldi.

İngilizler ziyaret ettiği 1960tips yorum sitesinde Uğurcan Çakır’ın Liverpool kariyerinden ve dev kulübün kalecisi Alisson ile bir karşılaştırmanın yer aldığı bir yazı yayınlandı.

LİVERPOOL'UN İLGİSİ DOĞRULANDI

Yazıda Trabzonspor camiasının Liverpool’un Uğurcan Çakır ilgisini doğrularken kırmızı beyazlı takımın kalesinde halihazırda Alisson ve Adrian’ın olduğu vurgulandı.

UĞURCAN ÇAKIR'IN DEĞERİ 15 MİLYON POUND

Uğurcan Çakır’ın genç yaşına karşın önemli maçlarda dikkat çeken kurtarışlar yaptığı yazılan yazıda genç kalecinin değerinin 15 milyon Pound’u bulacağı ifade edildi.

ADRİAN AYRILABİLİR

Liverpool’un yıldız kalecisi Alisson ile yolları ayırmayı düşünmediği ifade edilirken İspanyol kaleci Adrian’ın ise ayrılması gündeme gelebileceği üzerinde duruldu.

UĞURCAN ÇAKIR MEYDAN OKUYABİLİR

Ayrıca Uğurcan Çakır’ın 90 milyon Euro değerindeki Alisson’a meydana okuyabilecek bir yetenekte olduğu yazıda ifade edildi.

YEDEK KULÜBESİNDE BEKLEYECEK Mİ?

Yazının sonunda ise Uğurcan Çakır’ın Liverpool’un yedek kulübesinde oturma fikrinden ilgilenip ilgilenmediği merak konusu olduğu kaydedildi.

UĞURCAN ÇAKIR'I İSTİYORLAR, SATMAM

Uğurcan Çakır için teklifler aldıklarını doğrulayan Ağaoğlu, "Liverpool'dan Uğurcan için teklif varmış... Demek ki Liverpool'un kalecisi bende duruyor. Premier Lig'in lideri. Neden erkenden göndereyim ki?. Uğurcan Çakır için teklif geldi, hala da geliyor. Evlendirirken bile zor verdim onu. Takımdan ayrılacağı zamanı çok iyi biliyor. Benim gözbebeğim, pırlantam. Gitmesi söz konusu değil" dedi.