Trabzonspor’da Burak Yılmaz’ın takımdan ayrılmasının ardından, golcü oyuncu transferi hız kazandı. Yeni sezon öncesinde teknik direktör Şenol Güneş’in, “Bana Vittek, Henrique ve Halil yeter…” demesine rağmen kadroya mutlak bir golcü oyuncu transferi yapmak isteyen Bordo-Mavili yönetim çalışmalarını sürdürüyor.

KİRALAMA YÖNTEMİ
Golcü oyuncu transferinde ilk rotasını İngiltere’ye çeviren Bordo-Mavili yönetim, izleme komitesinin raporları doğrultusunda hareket ediyor. Bordo-Mavili yönetimden gelen ilk bilgiler ise İngiltere’den kiralık bir golcü alınacağı yönünde. Başkan Şener ve yönetiminin Burak’tan gelecek olan 5 milyon euronun belli bir bölümünü bu transferde kullanacağı belirtildi.

GUERRERO alternatifde
Trabzonspor, İngiltere’de ki çalışmalarından sonuç alamadığı taktirdi rotasını Almanya’ya çiverevek. Bordo-Mavililer bir süredir beklemeye aldığı Hamburg’un Perulu golcüsü José Paolo Guerrero için bu hafta yeniden atağa kalkacak. Burak’ın Lokomotif Moscova’ya satan Trabzonspor, Guerrero’nun işini bu hafta içerisinde bitirebileceği öğrenildi. Guerrero transferinde en büyük koz olarak Peru’lu oyuncunun Hamburg’dan ayrılması isteği kullanılıyor.