Burak Yılmaz'ın gidişiyle birlikte hücum hattında açılan boşluğu doldurmak isteyen Trabzonspor, Ryan Babel'i transfer etmek istiyor.

Liverpool'dan Hoffenheim'a geçtikten sonra bir türlü kendinden beklenileni veremeyen Babel'in Trabzonspor'a gelmesi gündeme geldi. Akşam'da yer alan habere göre, Trabzonspor'da genel koordinatörlük görevini yürüten Giray Bulak'ın Hollandalı oyuncuyla büyük ölçüde anlaştığı yazıldı.

Hoffenheim yönetimiyle de sorun yaşayan Babel'in Almanya'dan ayrılmaya ve Trabzonspor'a gelmeye sıcak baktığı da haberde dikakt çeken yerlerin arasında yer alıyor.



Forvet oynamanın yanı sıra sağ ve sol kanatta da görev alabilen Babel'in bonservis bedeli için ise 4.5 milyon avroluk bir bedel konuşuluyor. Önümüzdeki günlerde yıldız oyuncu için resmi girişimde bulunması beklenen Trabzonspor'un teklifine Hoffenhein yönetiminin ne cevap vereceği ise herkes tarafından merak ediliyor.

Yıldızı Ajax'ta parlayan Babel, 13 milyon avroluk bir bonservis bedeliyle Liverpool'a transfer olmuştu. Liverpool'un revizyona gitmesinin ardından Hoffenheim'a giden Hollandalı oyuncu, 46 Bundesliga maçında beş kez gol sevinci yaşadı.