İsmail Haktan Odabaşı takımımıza transferin bitimine saatler kala katıldı. İmzayı atar atmaz, Amedspor deplasmanına gitmek üzere kafileye dahil oldu. Çıktığı ilk maçta asist yapıp üç puana katkı sağladı. Futboldaki deneyimi, arkadaşları olan diyaloğu ile farkını fark ettirip ikinci kaptanlığı aldı.
 Hekimoğlu Trabzon FK takımına hızlı bir katılım sağlayan İsmail Haktan Odabaşı” Manisa beni bırakmamak için çok direndi. Yüksek bonservisim olduğu için çok kapı kapandı. Başkanımızın ve hocamızın beni çok istemesinden dolayı bende fedakarlık yaptım. Cebimden para verdim. Bonservisimdeki maddeden yararlanarak son dakikada transfer oldum. Hocam benimle konuştu. Amedspor maçında senden faydalanmak istiyorum. Sorun yok dedim. Allah nasip etti, asist yaptım. Bir hafta boyunca hareketlerim davranışlarımdan dolayı bana kaptanlığı layık gördüler. İkinci kaptan oldum. Takımda çok genç oyuncu var. Futbolumuz ve karakterimizle alakalı bir şey. Yaşım 28 ama çok takımda kaptanlık yaptım.  PTT 1. Ligde kaptanlık yaptım. Süper ligde oynadım. Küçük yaşta tecrübe kazandım. Erken yaşta piştim.17 yaşında Bursaspor’da şampiyonluk yaşadım. Trabzonspor’un başında olan Hüseyin hoca ile çalıştım. Ondan çok şey öğrendim. Ömer Erdoğan, Ali Tandoğan ile çalıştım. Hüseyin Hocamı ilk fırsatta ziyarete gideceğim. Kendisinden akıl aldığım hocamdır”

Her şeyi ile 1.ligi hak ediyor
İsmail Haktan”Burada  harika bir ortam var. Ben aslen Gümüşhaneliyim.  Akrabalarımın büyük kısmı Trabzon’da yaşıyor. 28 yaşındayım ve burası benim 12.takımım. Benim için adaptasyon diye bir sorun yok. Takımımız çok genç oyunculardan kurulu. Geleceği açık bir takımımız var. Başarıya aç ve isteyen bir takımımız var. Yukarıyı hedefleyen bir takımımız var. Topladığımız puanlar bunu gösteriyor. Play off hattındayız. Samsun ve Manisa’nın olduğu bir grupta olmak şansızlık. Yeni bir kulübüz. Tesisler harika. Benim 12.takımım.PTT lig dahil böyle tesis görmedim. Sahalar harika. Ödemeler mükemmel. Bu takım üst ligi hak ediyor. Yapılanma sağlam temellerle olur. Play off’u üç maçta garantilemek işitiyoruz. Böylece oynamayan arkadaşlar diğer maçlarda daha fazla süre alır. Gelişir ve olgunlaşırlar. Oynayanlar ise dinlenip play off’a daha zinde girmiş olur. Rekabet artmış olur” dedi