Süper Lig'de 24. hafta maçında Trabzonspor ile Çaykur Rizespor karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu Şenol Güneş Spor Kompleksi'nde oynanan mücadelede kazanan 5-2'lik skorla ev sahibi Trabzonspor oldu.
Ç. Rizespor’da teknik direktör İsmail Kartal, “Böyle bir ortamda maça çıktık, oyuncularımızın yaşanan olaylardan dolayı üzgündü. Maça çıkıncı her şey unutulur. 65 dakika üstün olan taraf bizdeydi. Oyunu tutma, pozisyon üretme, sakinliğimiz, taktik anlamda rakibe kurduğumuz üstünlük gayet iyi gidiyordu. İkinci golü bulsaydık, maı kopartabilirdik. Ama bu kadar iyi takıma karşı 2 tane duran toptan gol yedik. 3. gol penaltı. Neredeyse Trabzonspor hiç oynamadan birden bire 3 gol yedik. O goller kırılma anıydı. Oyun kırıldıktan sonra demoralize olduk, koptular. Mağlup olduk. Rakibimizi tebrik ediyoruz bizde önümüze bakıyoruz” dedi. 
Aminu’nun sakatlara oyundan çıkması ile ilgili ise Kartal, “Aminu mecburi sakatlık oldu. Oyunda değiştirmek zorunda kaldık. Tunay’ı soktuk ama onla alakalı değildi. Trabzonspor riske ederek geldi duran toptan attılar. Taraftarın verdiği destekle kaybettik. Bizde bu kadar iyi oynadığımız futbolla 65. dakikaya kadar bizi izleyenleri ümit vadeden futbol ortaya koyduk. Böyle bir mağlubiyeti hak etmedik, taraftarlarımızdan özür diliyorum” diye konuştu.