61Saat Spor Servisi - Hasan Tüncel - Trabzonspor’da bugün kritik bir zirve gerçekleşti. Başkan Ahmet Ağaoğlu, Başkan Yardımcısı Ertuğrul Doğan ve Teknik Direktör Abdullah Avcı İstanbul’da bir araya geldi.

DOĞAN'IN OFİSİNDE BULUŞTULAR

Ertuğrul Doğan’ı ofisinde gerçekleşen toplantıda gelecek sezon hedefleri, oynanacak futbol sistemi, transfer listesi ve takımdaki son gelişmeler masaya yatırıldı.

4 SAAT SÜRDÜ

4 saati bulan toplantıda bugüne kadar yapılan çalışmalar ve yeni sezon planlaması tekrar masaya yatırılırken Abdullah Avcı da yönetimden transfer taleplerini yineledi.

5 DİREKT 4 ROTASYON

Kadroya ön sözleşme imzalanan Bruno Peres ve Koita’nın yanı sıra 5 direkt oynayabilecek oyuncunun transfer edilmesi gerektiğini Ağaoğlu ve Doğan’a ileten Avcı mevki olarak ise, sol bek, sağ kanat, merkez orta saha, sol kanat, forvete alınacak oyuncuların direkt oyuncu olması gerektiğini ifade etti.

Avcı ayrıca bu 5 ismin yanı sıra gerek Türkiye’de gerek de yurt dışındaki oyuncu havuzundan da 4 rotasyon oyuncusu talebinde bulundu. 

UĞURCAN GİDERSE KALECİ ARAYIŞI OLABİLİR

Görüşmede Uğurcan Çakır’ın ayrılma ihtimalinin de gündeme geldiği gelen bilgiler arasında. 

Hali hazırda Avcı’nın bildirdiği isimlerle görüşen Bordo Mavili kulüp güncellenen yeni listeyle arayışlarını hızlandıracak. Yönetim Kurulu ayrıca Avcı’ya transferdeki son durum hakkında da bilgi verirken mali anlamda gelinen durumda gündeme geldi. 

İÇ TRANSFERDE KARAR VERİLMEDİ

Kadroda bulunan oyuncular için ise henüz karar verilmezken Avcı’dan gelen rapor doğrultusunda bu ay sonunda görüşmeler hız kazanacak.