Açık Mert Korkusuz (AMK) gazetesinde yer alan habere göre : Lefter Küçükandonyadis Sezonu'na galibiyetle başlayan ve UEFA Avrupa Ligi'nde de play-off turuna yükselen Beşiktaş'ta transfer çalışmaları sürüyor. Siyah-Beyazlılar'ın Trabzonsporlu iki futbolcunun transferinde mutlu sona yakın olduğu iddia edildi.

İşte düzmece o haber;

Beşiktaş, Trabzonsporlu Jose Sosa ve Burak Yılmaz transferini bitirmeye yakın. Bordo-Mavililer'in ekonomik sıkıntı nedeniyle satma kararı aldığı iki oyuncu için teknik direktör Şenol Güneş de devreye girdi. Deneyimli teknik adam, Trabzonspor'u çalıştırdığı dönemden eski öğrencisi Burak ve daha önce birlikte çalıştığı Sosa ile telefonda görüşerek transfer konusunda söz aldı.

ORMAN - AĞAOĞLU ANLAŞTI

Siyah-Beyazlılar'da başkan Fikret Orman, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu ile görüşerek Burak Yılmaz ve Jose Sosa konusunda anlaşmaya vardı. Beşiktaş, Negredo ile Orta Doğu ve Uzak Doğu'dan gelen tekliflerden en iyisini değerlendirip kasasını dolduracak ve İspanyol forvetin 4.3 milyon euro'luk maliyetinden kurtulacak. İkilinin gelecek hafta resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

(Açık Mert Korkusuz Gazete)