61Saat Spor Servisi-  Fenerbahça mağlubiyeti sonrası Trabzonspor’da yaşanan teknik adam krizinde, yönetim tam bir kapalı kutu.. Bilinen bir gerçek var yeni teknik adam arayışında Başkan Ağaoğlu’nun yetkili kılınması… Başkan da kendine yakın menajerlerin haricinde kimse ile konuşmuyor.. Hatta, rutin olarak naklen yayıncı kuruluşun zorunlu olarak çıkması gereken programına bile çıkmadı..

AĞAOĞLU’NUN YOL HARİTASI

Başkan Ağaoğlu, Newton’la, dün bir görüşme yaptı.. Baş başa yapılan görüşmenin bir bölümüne, Ertuğrul Doğan’ı da aldı. Newton, kendisine biraz daha kredi tanınmasını istedi.. Bazı garantiler verdi..

NEWTON’UN GARANTİLERİ

Teknik Direktör Newton başkana kadro ile ilgili olarak şu tahlili yaptı, garantileri verdi..

-Kadroda uyum sorunu var

-Uyum sorunu iki haftaya çözülür

-Bir galibiyet aldık mı, takım patlayacak

-Hiçbir futbolcunun sorunu yok.. Hepsi çok üzgün..

-Kendi aramızda kenetlendik birbirimize söz verdik, kısa sürede düzeleceğiz.

-Bütün futbolcular bu son durumdan çok üzgün, kendilerini affettirmek için kararlılar..

-Sakatlıklar ve pandemi nedeni ile ideal kadromuzu kuramadık.. Bunu kurduğumuz an çok iyi olacağız..

AĞAOĞLU’NUN HİÇ GÜNDEMİNE GELMEDİ

Bazı futbol menajerlik şirketlerinin özellikle naklen yayıncı kuruluşla bağlantısı olanların algı operasyonu ile "Başkan Ağaoğlu’nun gündeminde teknik adam olarak Abdullah Avcı var" haberlerinin artması karşısında, Ağaoğlu da şaşkın… Ağaoğlu’nun gündeminde hiç Avcı olmadı..

AĞAOĞLU’NUN TERCİHİ KİMDEN YANA?

Bu arada, Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun teknik adam olarak tercihini de Newton’dan yana koyduğu öğrenildi.. Ağaoğlu, Newton’a şans tanınması gerektiğine inanıyor.

LİDER FUTBOLCULAR İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Kendini Fener maçından sonra tesislere kapatan Başkan Ağaoğlu, hafta boyunca lider futbolcular ile bir araya gelip yüz yüze görüşmeler yapıyor.. Onları takıma oyuna ve formalarına motive ediyor.

VE KRİTİK SORU

Şimdi Trabzonspor kulvarında şu kritik soru gündemde… Türkiye Kupasını kazanan teknik adamla yolları ayırsaydık… Yeni bir teknik adamla lige girseydik. Ve bu sonuçlar alınsaydı, niye Newton’u gönderdik denmeyecek miydi…?