Trabzonspor'da, Antalyaspor karşılaşması sonrasında yat gezisine çıkan ve ellerinde biralarla poz veren yabancı futbolcular tartışma yarattı. Ancak tartışmanın fitilitini ateşleyen, “Antalya maçı sonrası” ibaresinin ise aslında gerçeği yansıtmadığı ortaya çıktı.
Sabah Gazetesi Trabzon Bölge Temsilcisi Ulaş Özdemir, kendi twitter hesabından fotoğrafın hikayesini takipçileri paylaşırken ortaya konulan oyunu da gözler önüne serdi. Galatasaray maçı öncesi yapılacak böyle bir yıpratma politikasına dikkat çeken Özdemir, taraftarların Trazonporlu futbolculara olan inancının zedelenmeye çalışıldığına dikkat çekti.
Özdemir'in bugün takipçileri ile paylaşımları şu şekilde oldu:
“Trabzonsporlu futbolcuların tartışma yaratan bir botun üzerindeki fotoğrafı dün öğleden sonra çekildi. Futbolcuların tamamı izinliydi.
Trabzonspor'un kamp yaptığı otele ait botta çekilen fotoğraf, futbolculardan birinin sosyal paylaşım sitesinde paylaşmasıyla ortaya çıktı.
Şenol Güneş'in "kupa maçını unutun" dediği bir ortamda o futbolcuların yas tutmasını beklemek akla ziyandır. Kaldı ki eğlenmek haklarıdır.
Trabzonspolu futbolcuların "kupa matemi" tutmasını bekleyenler, Galatasaray maçına nasıl hazırlanacaklarını da söyleselerdi ya!
Trabzonspor'un futbolcularını taraftarın önüne atmak, bu takıma yapılacak en büyük kötülüktür. Hem de GS derbisi öncesinde. Yazık, günah!
Trabzonspor'un o botun üzerindeki futbolcuları kiliseye mi gitseydi? O zaman dua fotoğraflarını mı yayınlayacaktık? Yapmayın beyler!
Of'tan ancak bu kadar yazabildim. İşin özü: Trabzonspor kupadan elendiğinde o haberi yapan gazeteci yasını tutuyorsa ben de onunlayım!!!

ONLARDA HAYATINA DEVAM ETME HAKKI VAR!
Bordomavi.net yöneticsi ve Günebakış Gazetesi Köşe Yazarlarından Gamze Bal'da kendi twitter hesabından, haberin veriliş biçimine dikkat çekerek, "Tabi bence hassasiyetler bakımından kare hoş görülmeyebilir. Ama bence tepki gösterilmesi gereken haberin veriliş şekli.
Bence hiç bir sorun yok. Ben taraftar olarak hayatıma güle oynaya devam ediyorsam, onların da dinlenmeye hakkı var" şeklide oldu.