Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in arasında geçtiği iddia edilen ses kaydınında Demirören'e, 'Galatasaray ve Trabzonspor'u şike olaylarının içine dahil etmesini, Etik kurulu raporlarını da kendilerinin halledeceğini, UEFA konusunda da sonra ilgileneceklerini' söyledikleri iddia ediliyor.

Taraf gazetesi yazarı Mehmet Baransu, TFF Başkanı Yıldırım Demirören ile 2 Fenerbahçeli yöneticinin 1.5 dakikalık ses kaydını dinlediğini açıkladı. Baransu, 'Eğer o ses kaydı ortaya çıkarsa Demirören bir dakika bile kalamaz o koltukta. Ses kaydı yayınlanırsa hem kulüpte hem de federasyonda çok ciddi değişimler olur' iddiasında bulundu.

Sosyal medya bu haberle çalkalanıyor... Twitter'da paylaşılan bir konu futbolseverleri hayrete düşüren bomba bir iddia dolaşıyor.

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören'in arasında geçtiği iddia edilen ses kaydınında Galatasaray ve Trabzonspor'un şike olayına dahil edilmesinin istendiği iddia edildi.

Fenerbahçeli yöneticiler Ali Koç ve Nihat Özdemir'in Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Derimören ile telefonda yaptıkları görüşmelerde; Demirören'e, "Galatasaray ve Trabzonspor'u şike olaylarının içine dahil etmesini, Etik kurulu raporlarını da kendilerinin halledeceğini, UEFA konusunda da sonra ilgileneceklerini" söylediği bir ses kaydının ortalıkta dolaştığı iddia ediliyor.

Soyal medyada iddiayı ilk olarak Talip Doğan Karlıbel dile getirdi.

Karlıbel'den sonra söz konusu ses kayıtlarının internet ortamında yayımlanması bekleniyor.

İŞTE YILDIRIM DEMİRÖREN, ALİ KOÇ ve NİHAT ÖZDEMİR ARASINDA YAPILDIĞI İDDİA EDİLEN GÖRÜŞMENİN BİR KISMI

İşte o konuşma:

Ali Koç (A.K) : Galatasaray ve Trabzonspor'u da işin içine kat.

Yıldırım Demirören (Y.D.) : Ya nasıl katacağız?

A.K: Kardeşim sen yap bir şeyler! Temizleme işini kendileri düşünsünler.

Y.D.: UEFA'yı ne yapacağız?

A.K.: Onu daha sonra... İçeriyi halledelim.

Y.D.: Etik Kurulu raporunu ne yapacağız?

A.K.: Bizim kendi arkadaşlarımız var. O hallolacak.

Nihat Özdemir (N.D.) : "Başkanım anlaştığımız gibi, CAS davasını geri çektik. Siçden de gerekeni yapmanızı rica ederiz."

Y.D.: Ben gerekeni yapacağım, merak etmeyin.

NİHAT ÖZDEMİR : " Başkanımızda nasıl olsa haftaya CUMA günü Tahliye olacak o zaman beraber kutlarız Başkanım."

Yapıldığı iddia edilen SKANDAL görüşmelerin Yıldırım Demirören'in basın toplantısından 3 gün önce yapıldığı da ayrıca belirtiliyor.

Peki ses kaydı nasıl ele geçirildi:

Talip Doğan Karlıbel'e göre, "Yıldırım Demirören Sarhoşken unuttuğu açık avizenin çıkan görüşmeleri Demirören'in yanında bulunan bir şahıs telefonu kayıt almış. Yani anlayacağınız bu bir "ilegal dinleme değil" Demirörenin yanında olan kankalarından birinin telefonuna kayıt yaptığı bir görüşme"