61SAAT HABER SERVİSİ - Süper Lig’de 23. hafta karşılaşmalarını yönetecek olan hakemler açıklandı. Buna göre Trabzonspor’un deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile oynayacağı müsabakayı Serkan Çınar yönetecek. Çınar’ın yardımcılıklarını Kemal Yılmaz ve Süleyman Özay yapacak. Maçın 4. hakemi olarak ise Koray Gençerler görevlendirildi.

Serkan Çınar, son Trabzonspor’un karşılaşmalarını bugüne kadar 4 kez yönetti. Bordo-Mavililer bu karşılaşmalarda 2’şer Galibiyet ve mağlubiyet aldı. 

Çınar, ilk olarak  2015-16 sezonunda Bursaspor ile deplasmanda oynanan karşılaşmada düdük çaldı. Trabzonspor bu karşılaşmadan 4-2 mağlubiyetle ayrılırken o sezon Çınar, bordo-mavililerin başka maçını yönetmedi. 

Geçen sezon yani 2016-17 sezonunda ise Çınar, Trabzonspor’un Konyaspor ve Kayserispor maçlarında düdük çaldı. Bordo-Mavililer bu karşılaşmalarda tek golle galibiyeti aldı. 

Serkan Çınar, son olarak ise Trabzonspor’un bu sezon Göztepe ile oynanan ligin ilk sezon maçını yönetti. Trabzonspor deplasmanda öne geçmesine rağmen Göztepe’ye karşı 3-2 sahadan mağlup ayrıldı. 
Trabzonsporlu futbolcular bu maçta 4 sarı kart görürken Göztepe ise 2 sarı kartla maçı bitirmişti.