İşte Atilla Dilaver'in dünkü Şikede 21.Duruşmadan gündeme yansımayan satır başları;

- İlhan Ekşioğlu, savunmasında dün de önemli sözler söyledi:ETİK OLMAYAN KURULUN RAPORUNU KABUL ETMİYORUM.

- İlhan Ekşioğlu, "TÜRK FUTBOLUNU BEN KİRLETMEDİM.SADECE BENİM ÜZERİMDEN TEMİZLENMESİNE İZİN VERMEMEK İÇİN BÜTÜN GÜCÜMLE MÜCADELE EDECEĞİM."

- İlhan Ekşioğlu, "BEN DE HERKESLE EVİMDE YÜZ YÜZE GÖRÜŞSEYDİM BU KADAR TAPEM OLMAZDI"

- İlhan Ekşioğlu, "Sizinle beraberim.Elimden geleni yaparim"

- İlhan Ekşioğlu, duruşmalarda Aziz Yıldırım'ın yüzüne birkez olsun bakmadı. İkilinin konuştuğunu asla görmedim.Dışarıya yansıtılanla içeride olanlar çok farklı.

- Salı günü 'Devlete' sallayan Aziz Yıldırım, dün bu konudaki sözlerini toparlamaya çalıştı ama yine beceremedi. Reis'i kızdırdı. Ara verildi.

- Dün savunma diye bir masal okundu.Tiyatral ses oyunları ile süslenmiş bu okuntu beni iki kere 10 dakikalık uykulara gönderdi.

- Dün Aziz Yıldırım, mahkeme başkanının fırçasından sonra elindeki yazılı metni okudu.Çoğunu anlamadım.Ses tonundan beraat istediğini anladım.

- Şekip Mosturoğlu ve İ.Ekşioğlu, ceza almaları halinde hükmün ertelenmesini istedi.

- Köksal Bayraktar;"Kararla birlikte tahliye talep ediyoruz" dedi.

- Cezalar konusunda da görüş bildirine Atılla Dilaver, "1-7 yıl arasında cezaların olacağını ve kararla birlikte tahliye tahmin ediyorum." dedi.

- Gündeme gelen hükmen ertelenmeye de açıklık getiren Atilla Dilaver, "Hükmün ertelenmesi; ceza alacak kişiler için(2 yıldan az ise) karar verilmiyor. 5 yıl suç işlememek kaydıyla karar erteleniyor."

- "Aziz Yıldırım'ın hükmün ertelenmemesini istemesinin anlamı yok.Şayet ceza yerse erteleme sınırlarının üzerinde olacak. Propaganda yapıyorlar."