61SAAT ANTALYA - HASAN TÜNCEL

Trabzonspor Antalya kampının ilk hazırlık maçında Hollanda ekibi Ado Den Haag ile karşılaştı. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Bordo-Mavililerin sahadaki yıldızı 2 gol atıp 1 de asist yapan Caleb Ekuban oldu.

BAHADIR: Trabzonspor’da Arda ile büyük rekabet içerisine giren ve antrenmanlarda müthiş performanslar gösteren genç kaleci Bahadır, Ünal Karaman’ın da gözüne girdi. Genç kaleci ödülünü de Den Haag maçında 11’de başlayarak aldı. Kalede güven verdi. 

PEREİRA: Sosa’nın yokluğunda maça kaptan olarak çıktı. Sağ bekte yine istenilen performansı ortaya koydu. 

HÜSEYİN: Trabzonspor’da son haftalarda formunu yükselten ve kadronun değişilmez isimleri arasına girmeyi başaran Hüseyin Türkmen savunmada yer aldı. Maç boyunca parteneri Yunus Emre ile sık sık diyaloglara girererek oyun içerisinde iyi bir görüntü sergiledi.

ALİ OSMAN: Trabzonspor’da Karaman’ın gözüne girmek isteyen isimlerden bir tanesi. Maça sonradan girdi. Stoper olarak başlayan Ali Osman daha sonra ön libero mevkisine çekildi. Burada da sırıtmayan genç oyuncu iyi bir performans gösterdi. 

YUNUS EMRE: 1461 Trabzon’da gösterdiği performansla Trabzonspor’a çağırılan Yunus Emre Çakır dün çok iyi performans gösterdi. Herkesin beğenini kazanan Yunus Emre Karaman’a “ben buradayım” mesajı gönderdi.

İBANEZ: Novak’ın yokluğunda sol bekte görev yaptı. Çok fazla etkili olamadı.

NWAKAEME: Bilinen özelliklerinin dışında ekstra bir katkı sağlayamadı. 

BATUHAN: Ünal Karaman’ın jokeri olarak görev yapıyor. Yer yer savunmaya geldi orta sahada görev yaptı. Takımın pas trafiğinde rol aldı. Garanti oyundan vazgeçmedi.

YUSUF YAZICI : Kuşkusuz kampın en formda ismi. Apayrı bir kimliğe bürünmüş durumda. Dün maçın genelinde kontrolü elinde tutan isim oldu. Güzel oyununu bir de asistle süsledi. 

KAMİL AHMET: İkinci yarıda Karaman onu tercih etti. Sağ açıktan ön liberoya kaydı. Pozisyon değişimleri yaptığı görüldü. Kısa süre içerisinde kendisini göstermedi.

ABDÜLKADİR ÖMÜR: Takımı ilk yarıda sağ kanattaki tüm organizasyonlarını üstlendi. Den Hag defansına zor anlar yaşattı. Takımın iyilerindendi…

ABDÜLKADİR PARMAK: Kampta gençlerin abisi rolündeki Abdülkadir Parmak 2. yarıda oyuna girdi. Ataklarda başrol oynadı. Karaman’ın onu takımda tutması bekleniyor. Ekuban’a ile attığı gol oldukça iyiydi. 

EKUBAN: Kampı en güzel geçiren isimlerden bir tanesi. Oldukça mutlu bunu da takım arkadaşlarına yansıtmayı başarıyor. Mücadele içerisinde öylesine güzel işler yaptı ki, helal olsun dedirtti. 2 gol 1 asist yapıp maçın yıldızı olurken hem mental olarak hem de fiziksel olarak ne kadar güçlendiğini gösterdi.  

RODALLEGA: Sahada kaldığı süre boyunca etkili olamadı. İlk yarıda bir iki pozisyonda da başarılı olamadı. 

BERKAY SEFA KARA: Oyuna sonradan giren yıldız adayı genç oyuncu, ikinci yarıda şans buldu. Takımın ileriye çıkışlarında iyi işler yaptı. Bireysel olarak savaşma arzusu onu bir adım öne taşıyabilir. Biraz daha oyunun içinde kalması ve ikili mücadelelere dahil olması gerekiyor. Zaman zaman oyundan kopmalar yaşasa da kumaşı iyi…

MURAT CEM: Ünal Karaman’ın kampın başından beri tuttuğu isim iyi bir kamp geçiriyor ama bunu mücadeleye yansıtamadı. Sonradan oyuna girdi. Kendini gösterecek zamanı bulamadı.

KORAY KILINÇ: Oyunun son anlarına doğru dahil oldu. Uzun boyu ve fiziği ile gösterişli bir görüntüsü var ancak bunu sahaya yansıtacak pozisyonları bulamadı.