Karadeniz devi bir yandan transfer çalışmalarına devam ederken diğer yandan da kadrosunu korumanın hesaplarını yapıyor. Filip Novak'ı elinde tutamayan ve ezeli rakibi Fenerbahçe'ye kaptıran Fırtına kaptan Jose Sosa'yla da henüz sözleşme yenileyebilmiş değil. İki oyuncunun yanı sıra yıldızlara da teklif yağıyor.

5 takım peşinde

Genç kaleci Uğurcan Çakır'ın peşinde başta İngiliz ekibi Leeds United'la birlikte Liverpool, Everton, Tottenham ve Sevilla var. 24 yaşındaki oyuncunun da rekor bedelle bu yaz Avrupa'ya transfer olmasına kesin gözüyle bakılırken, hücum oyuncularına da ciddi bir ilgi var. Nwakaeme için Çin kulüpleri sık sık Fırtına'nın kapısını çalarken, Ekuban'ı da İskoç devleri Celtic ve Rangers'ın yanı sıra Celta Vigo ile Al Hilal istiyor.

Araştırmalar yapılıyor

Geçen sezonki 33 gol, 11 asistlik harika performansı ile ön plana çıkan Alexander Sörloth için de devler yarışıyor. İtalyan ekipleri Juventus ile Lazio'nun yıldız oyuncuda ısrarcı olduğu belirtilirken, İngiliz devi Manchester United'la beraber birçok Avrupa devinin Sörloth için araştırmalar yaptığı gelen haberler arasında.