Trabzonspor haberleri.. Malatyaspor cephesi ertelemenin Trabzonspor tarafından yapıldığını iddia etti. Trabzonspor cephesi kendilerinin böyle bir talebinin olmadığını açıkladı. F.Bahçe yönetimi ise TFF’yi, Trabzonspor’un isteklerine boyun eğmekle itham etti.

TFF’nin ise erteleme kararını Malatya’daki Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve Sağlık İl Müdürlüğü ile yaptığı görüşmelerden sonra aldığı ortaya çıktı.
Valiliğin şehrin şartlarını sunduğu, Malatya Emniyet Müdürlüğü’nün ise elinde 2 bin 300 civarında polisi olduğunu açıkladı. Güvenlik güçlerinin bir kısmının deprem nedeniyle deprem bölgelerine  gönderildiği anlatıldı. Maç için görevlendirilmesi düşünülen polis memurlarının da hali hazırda deprem bölgelerinde olduğu bilgisi verildi. Sağlık İl Müdürlüğü ise merkezde 18 ambulansları olduğunu, bunların tamamının depremle ilgili olarak görevlendirildiğini açıkladı.

TFF de, Valilik, Emniyet Müdürlüğü ve İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri ile yapılan görüşmeler sonrasında karşılaşmanın ertelenmesinin doğru olacağına karar verdiği bildirildi.