61SAAT HABER SERVİSİ -  Trabzonspor stadyum sponsoru Medical Park Arena oldu. Stadın isminin Medical Park  Arena olacağı ise 61saat.com'dan 1 ay önce stadın açılışının yapılacağı gün duyrulmuştu. Aradan geçen 1 aylık süreçte 61saat.com haklı çıkarak Trabzonspor'un yeni stadının ismi Başkan Usta'nın CEO'luğunu yaptığı Medical Park Arena oldu... 

Yapılan anlaşma ile ilgili konuşan Başkan Muharrem Usta  "Dünyadada Türkiye’de de isim sponsorluğu hele hele yeni dönemde son yıllarda gerçekten kulüpler için hem önemli bir kaynak, hem de iş birliği yapma adına yola çıktığınızda büyük bir şirket olması gerekiyor. Büyük bir yapı olması gerekiyor ki o işbirliğinin geleceğe katkısı olabilsin. Benim için de bugün bir enteresan gün. Belki Asbaşkanımız Trabzonspor’u temsil edecek, bende başkan olarak sponsor firmayı temsil edeceğim. Ufak ufak, isim yavaş yavaş duyulmaya başlamıştı. Bugün itibariyle biz burada resmi olarak açıklıyoruz. Medical Park Arena... Trabzonspor’umuza hayırlı uğurlu olsun. Medical Park ile Trabzonspor’umuz bundan böyle çok güçlü adımlarla geleceğe katkı sağlamak için iş birliği ve stratejik bir beraberlik yapıyor olacaklar. Ben bugün burada hem başkan gibiyim, ama aslında sponsor taraftayım. Medical Park. Biliyorsunuz Türkiye’nin en yaygın sağlık markası. Yaklaşık 30 hastanesi bulunan Türkiye’de ki en büyük sağlık grubunu oluşturuyor. Sporun içinde yıllar yılı Medical Park markasını çok gördük. Trabzonspor ve bir çok kulüple gördük. Stat ismi ilk defa oluyor. Tekrar ediyorum bu birlikteliğin Trabzonspor’umuza çok güzel şeyler katacağına inanıyorum. Benim başkanlığım dönemine denk gelmesi de bir ilginç tesadüf olmuş oldu. Ben burada şimdilik Trabzonspor’u temsil eden sayın Asbaşkanımıza görevi bırakıyım.."

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu, “Bugün Başkanımızın 2 veya 3 gün öncesinde artık stadın isim sponsorluğunu açıklayacağım demesi, bizi de heyecanlandırdı. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. İnşallah bu statta bu isim sponsorluğunda çok güzel birlik ve beraberliği sevgi ve saygıyı, adaleti pekiştirerek Trabzonspor’da ki futbol heyecanını üst düzeye çıkarmayı planlıyoruz. Bunun için hepimiz savaş vermeliyiz..” 

Trabzonspor’a mali boyutu ile ilgili olarak sorulan soruya ise Başkan Usta, “Bunun mali boyutu, Trabzonspor borsaya açık şirket olduğu için açıklayamıyoruz. Hafta içi onu öğrenmiş olacağız... “ diye konuştu.