Türkiye Ziraat Kupası'nda kuralar çekildi. Trabzonspor ile 1461 Trabzon ayrı gruplara düşerken iki takımın temsilcileri de finali beraber oynamak istediklerini ifad ettiler.

TRABZONSPOR TEMSİLCİSİ METİN KAZANCI:

Gruplara kalan 8 güçlü takım. Bu sekiz güçlü takım arasında çektiğimiz kura ile iki seri başı olarak durumumuzda ki takımlar bir birleri her zaman denk bir şekilde mücalede verecek. Ligde zaten bir birleri oynayan takımlar. Bir birlerini iyi tanıyan takımlar.
Çekişmeli maçlar geçecek. Dün akşam çok çekişmeli bir maç oldu. Yani hakikaten golü bulana kadar. Bayağa sıkıntılar yaşadık. Ancak sonunda gülen taraf penaltılarla da olsa biz olduk. Bu sene ikinci kez penaltılarla bir tur kaybetmek istemiyorduk. Bari burada şans bizden yana gülsün dedik e öyle oldu.

1461 TRABZON TEMSİLCİSİ METİN KÖROĞLU
Başlangıçta amacımız gruplara kalmaktı. Gruplara kalmayı başardık. Bundan sonraki hedefimiz gruplarda iyi mücadele etmek. Futbolcularımızın  burada tecrübelerini artırması gelecek adına gerekli dersleri alması. Tabi burada hedefimiz de finalde Trabzonsporla oynamak. TFF’den de ricamız final maçları şimdiye kadar tarafsız sahada oynanırken böyle bir final olursa maçı Trabzon’a vermesi. Avni Aker’de kardeş kardeş oynamak isteriz"

Aynı grupta yer alan
Eskişehirspor'un kulüp yönetim kurulu üyesi Kaan Ay ise bütün kulüplere başarılar dileyerek,  ''Eskişehirspor olarak kupayı çok istiyoruz. Yönetimimizden taraftarımıza kadar çok arzuluyuz. İnşallah bu sezon kupayı şehrimize getireceğiz'' ifadelerini kullandı.
(B) Grubu'nun bir diğer takımı Medical Park Antalyaspor'un kulüp ikinci başkanı Ali Yılmaz da eşleşmeyle ilgili şunları söyledi:
''Sekiz güçlü takım kupada mücadele edecek. Hangi grupta olduğumuzun önemi yoktu. Kupada devam etmek bizim için önemliydi. Her iki kulvarda iddialıyız. Yolumuza devam ediyoruz. Kolej takımı havamız var. Türkiye liglerinin ve kupanın çok gol atan takımıyız. Göze hoş gelen futbolsergiliyoruz. Futbolseverleri maçlarımızı seyretmeye davet ediyorum.''