KAPTAN GEÇİT VERMEYECEK
Fırtına'nın kaptanı Tolga Zengin, yarınki maçta PSV'nin gol silahlarına geçit vermeyeceğini iddia etti.
Takım olarak Avrupa'da daha mücadeleci bir futbol ortaya koyduklarını dile getiren Tolga, "Avrupa kupalarında bu sezon iyi maçlar çıkardık. PSV'nin kadrosunda önemli isimler var ancak Avni Aker'de bizi geçmeleri zor. Galibiyet için gerekeni yapacağız" diye konuştu.

MAESTRO OLCAN OLACAK
Teknik direktör Şenol Güneş'in PSV Eindhoven maçında en güvendiği isimlerden biri Olcan Adın olacak. Gaziantep'te Avrupa maçı oynayan ve UEFA'nın tanıdığı bir kişilik kontenjan kapsamında Avrupa kadrosuna dahil edilen genç yıldız, yarınki mücadelede takımın maestrosu olacak. PSV önünde kontrataklarda gol arayacak olan Fırtına'nın hücumlarını Olcan Adın organize edecek.

GİRAY FORMASINA KAVUŞUYOR
Sakatlık sürecini atlatan Giray Kaçar'ın, yarınki PSV Eindhoven maçında oynayabilecek olması teknik heyeti sevindirdi. Avrupa'da başarı için az hata yapmaları gerektiğini ifade eden Giray, "Görev verilirse gerekeni yaparım. PSV'yi eleyecek gücümüz var. İnşallah tur için avantajlı bir skor elde ederiz" ifadesini kullandı.

KRAL SİFTAH PEŞİNDE
Trabzonspor'un süper yıldızı Burak Yılmaz, yarınki PSV maçında Avrupa'daki ilk golünü arayacak. Bu sezon Avrupa kupalarında 6 maçta oynayan ve gol atamayan Burak, "Dünya seviyesinde bir oyuncu olduğumu göstermek için uluslararası arenada da goller atmalıyım. PSV maçı benim için bir başlangıç olacak" dedi.